1. Vad gillar du mest att läsa om på bloggar?

Jag är stormförtjust i de som har en egen ton, ett eget eller ett snyggt stilistiskt sätt att skriva. Jag faller hårt för en härlig mix av glädje, svärta, humor och tycker det är berfriande när folk säger vad de tycker och menar utan tusen helgarderingar.  De flesta jg läser hos har jag läst länge och upplever att jag känner ganska bra. Jag läser runt 20-30 bloggar/vecka som jag kollar och surfar runt på, men har precis som du som läser här blivit sämre på att kommentera. Att det ska vara så svårt attt få till!?

2. En emoji du aldrig använt:

Bajshögen? Jag är generellt inte så himla grym på emojis. Använder dem dessutom mest i sms.

3. Hur många följer du på Instagram?

För att vara exakt: 728 personer/konton. Vissa för bilder, andra för kunskap och allra flest för att vi är kompisar! Jag gillar kompisar!

Mitt eget konto just nu: (@uppochhoppa)

4. Läser du någon blogg bara för att du retar dig lite på personen bakom den?

Nej, sådant har jag inte lust att lägga min tid på. Jag är noga med att ha input som berikar mitt liv.

5. Om du bara får välja en, väljer du då Instagram, Facebook eller bloggar?

Nope. Vill inte välja!

 • Facebook som förut var en plats att kolla vad kompisar gjorde är idag något helt annat. Den mesta aktiviteten jag följer och deltar i sker i grupper. Jag är mycket på facebook och deltar eller läser, hämtar inspiration, funderar, delar med mig av kunskap. Två grupper jag ofta är i är: Springande tjejer och Frihetsprenörer (om att jobba fritt och entreprenörigt)
 • Jag läser bloggar för att få mer. Mer upplevelse än Instagram, komma närmare, få mer insikt, mer kunskap, mer inspiration än vad kort text och enstaka bild ger. Jag vill ha helhet, därför väljer jag blogg.
 • Instagram är ett enkelt och roligt sätt att kommunicera med dig och med andra. Jag gillar instagram mer och mer, men har svårt att komma ihåg och att prioritera stories.

6. Vad tycker du är svårast med sociala medier?

Jag tycker det är himla klurigt att filma och fota träning i farten när jag bara är en enda person. Rent personligt är det enklare, jag är jag, men jag väljer förstås också bort att visa mycket. Det är svårt att veta vad som är rätt, men jag har valt att låta bli en hel del “här och nu” till fördel för konkreta tips, inspirerande text eller såhär tänker jag. kanske vill du ha annat? Det är inte alltid lätt att veta.

7. Tipsa om ett roligt Instagramkonto:

Alltså jag dör av dessa två:

Author

7 Comments

 1. Ja att det ska vara så svårt att få till en kommentar, tänker ofta att jag ska kommentera fem bloggar om dagen eller nåt sånt men det hinns (prioriteras) sällan. Kul lista!

  • Sofia Reply

   Jag vet! Jga har också den tanken. kanske fixar vi det idag?

 2. Jag tycker ofta att det är lite läskigt att kommentera efter som att det känns lite stalkerish. Jag följer din blogg, din Instagram och jag har tränat för dig. För mig är du den enda internetprofilen som är så nära att det liksom känns lite obehagligt att jag vet en hel del om dig, men allt du vet om mig är en träningsanteckning om att jag har lätt att få ont i vänster höft. Typ. Svårt med maktbalans.

  Jag följer dig mycket för att du har en bra syn på träning, och för att träning ut ett skidåkarperspektiv är toppen! Just nu är jag i en period där jag inte kan träna som jag vill och då saknar jag ”här och nu”-bitarna i bloggen. Lite fler inlägg från din vardag skulle göra det mer värt att läsa bloggen i perioder då man annars mest får dåligt samvete av träningsbloggar. Dessutom gillade jag verkligen den ärliga och lite humoristiska tonen tex i dina inlägg om att hantera vardag och träning med två små barn.

  • Sofia Reply

   Hanna! Tusen tack för den här kommentaren! Jag behövde verkligen den, här tänkt på dig och tycker inte alls och någonsin att det är stalkervarning. Jag gillar att ha er nära, det ger mig mycket mer trygghet att skriva här och nu och dela grejer när jag vet vilka som tar emot, så att säga. Jag ska tänka på din input, att här och nu är enough!

 3. Och jag som blir mer och mer här och nu och mindre och mindre tips. För att jag tänker att alla andra redan gör tipsen så bra 😀 . Rolig lista, jag tror jag lånar den lite 👍

  • Sofia Reply

   Aha, men ganska skönt att tänka så också!? Fast du har ju å andra sidan ett jobb på sidan av!

Write A Comment