Äntligen, äntligen, äntligen!!! I morse hade jag byggstartsmöte med vår valda entreprenör som ska lägga om och fixa våra golv efter vattenskadan som vi råkade utför i mitten på oktober. Samma bolag ska också få bygga vårt nya kök. Vi har haft betonggolv och uppbruten parkett och lite knasigt kök i två månader nu, så känslan är verkligen ÄNTLIGEN.

Vi har valt ett ganska enkelt kök och kommer jobba mycket med att få vårt parallellkök att upplevas ljusare och öppnare. Vi tar bort överskåpen och satsar på bättre lådsystem. Bänkskivan blir vit, golven blir ljusgrå. Förhoppningsvis har vi ett nästan färdigt kök när vi kommer hem från julledighet. Nu ska ju detta inte bli någon slags inredningsblogg, men det kanske ändå kan vara kul att se före och efter-bilder? Jag vill ha dem, så jag kommer posta dem! (sen).

Happy camper idag! 

Author

6 Comments

 1. Kök som fungerar är ju toppen 🙂
  Det var därför skönt när det var på plats när vi flyttade till hus.
  Klart vi vill se före och efter!

  Emilia

 2. ÄLSKAR inredningsbilder – alltså framför allt hos ”vanliga”… dvs inredningsbloggarna blir liksom för coola/trendiga/ambitiösa och jag gillar mer vanlig inspiration när det gäller hem. Om du fattar 🙂
  För övrigt hittade jag allra bästa inläggen om extensions hos två inredningsbloggare och en träningsbloggare. Haha! 🙂

 3. Före och efter bilder blir kanon. Jätteinspirerande för dem som aldrig får tummen ur…. :-)))

Write A Comment