Det finns så himla mycket bra material i bloggar att jag knappt kan ta in det. Det känns också som att bloggandet blir mer och mer kvalitativt för varje månad som går. Det är vackra foton, genomtänkta texter, fina livsskildringar, underbara platsbeskrivningar, smarta anekdoter och intressanta frågeställningar och ljuvliga recept. Underbart.  Det är också underbart att jobba så nära ett helt gäng fabulösa skribenter som jag gör. Extra bra bloggat på senaste:

Ni följer väl och läser hos hemma hos Andrea? Så himla mycket inspirerande gott och underbara bilder. Nästa gång jag ser kantareller ska jag köpa hem det och göra den här rätten som hon visar så snyggt!

Boken Utan personligt ansvar är fristående fortsättning på Lena Anderssons augustprisvinnare Egenmäktigt förfarande. Jag har inte läst ut den ännu, men när jag gjort det ska jag hoppa in till Erika kan berika, som startat en distansbokklubb! Igår diskuterade medlemmarna i bokklubben boken och i 135 kommentarer hade de livediskussion. Hur kul? Nästa gång vill jag nog vara med alltså och kanske du med? Håll utkik efter nästa bokklubbsbok!

Från bokklubb till syrketräningsupplägg. Ett intressant och givande inlägg från Fanny där hon berättar om olika styrketräningsupplägg hon testat, vad som är bra och varför. Nörderi, love it!

Dröm dig till sist bort med Emmi och åk på roadtrip utanför Barcelona! 

cadaques-capdecrues-1-940x628

 

Author

4 Comments

  1. Jag håller med! Alla bloggar så snyggt nuförtiden! Det är ju kul förstås, men jag märker att jag blir mer och mer kräsen när jag väljer vilka bloggar jag läser…
    Och så tänker jag mer och mer på vad jag lägger upp, känner mig nästan sämst om jag inte har någon annan bild än en suddig instagrambild att lägga upp 😉

  2. Tack för länken! Håller med Ida, nivån på bloggarna stiger hela tiden och man blir mer och mer kräsen på vilka bloggar man väljer att lägga sin tid på. Intressant utveckling, frågan är var det tar vägen?

  3. Pingback: Att tänka blogg – Träningsblogga

  4. Eller hur! Innan kunde man följa en lagom mängd bloggar och ändå hinna med massa annat, nu finns det så många bra att det tar upp lite väl många timmar av ens dygn (eller i alla fall av mitt dygn).

Write A Comment