Det här med dagens var tydligen poppis. Jag har sett tre andra träningsbloggare ta efter och skriva “dagens” listor bara några dagar efter mitt inlägg där jag gav er ord från nuläget. Hey, inte ska jag förvägra er inspiration. Det klart att vi fortsätter på den startade trenden*!

Ord: Muskelvilja

Kläder: Kavaj från Tiger, klänning från Lindex.

Frukt: Avokado. Eller hård nektarin.

Uppmaning: Du är redo för rekord!

Svårighet: Android. Alltså, hur ska det gå till?

Utmaning: Packa upp efter cykelvasan-äventyret. Allt ligger huller om buller i hallen.

Doft: Less is more /Makeupstore

Lunchträning: Löpning ca 4 km, armhävningar, utfall, airsquats, planka, pullups med hjälp, dips och jägarvila!

Skavank: Antydan till buffarmbåge.

Önskan: Timme 25, 26, 27…

Citat: “Jag svettas inte – jag glittrar.”

Löpare: Katta. Som springer och inspirerar och numera är en löpare. Yay på den!

Bedrift: Vaknade en timme senare än klockan skulle ha ringt. Hann i tid till jobbet.

Där har ni gårdagens linnetips på bild igen!

*Självklart ska och kan man inspireras, spinna vidare, utveckla, ge sina tankar. Oftast när jag inspireras länkar jag. För att vara juste liksom. Ibland låter jag bli, men då för att jag ändå tar en annan vinkling mot ett ämne, eller alldeles nyss länkat till den personen i ett inlägg tidigare. Lite så tänker jag (noterbart är att det är bloggar med stort besöksantal som (eventuellt) inspirerats).

Hur tänker du?

Author

9 Comments

  • Sofy Reply

   Du är bra du Erika! Jag saknar dig, vi måste faktiskt få till den där daten snart. Jag vill höra allt om din fantastiska sommar!

 1. Jag länkar alltid för jag skulle tycka det var så pinsamt att “låtsas” att det var min egen idé om det inte var det. Fast samtidigt, man läser ju inte alla bloggar och jag kan tänka mig att det händer rätt ofta att man skriver samma sak, fast man inte vet det. En gång i vintras skrev jag och Smaljeansen EXAKT samma sak om typ kesella och funlight, med ynka 40 minuters mellanrum!!! Men som sagt, om jag lånar din dagenslista länkar jag 🙂

  • Sofy Reply

   Så är det ju, man kan göra lika/samma. Jag är mer nyfiken kring fenomenet, och att det finns de som aldrig (typ) länkar medan andra bjussar och sprider kärlek. Man vet ju inte vad som är vad, men jag hade själv inte sett några dagenslistor på superlänge och sen dök de upp vad som kändes som på väl många ställen samtidigt 🙂

 2. Lunch vilken dag som helst nästa vecka? Kan du? Fast vi jobbar ju en bit ifrån varandra. På kvällarna är jag lite mer busy men det ska nog också gå att ordna!

 3. Katta är grym, är med i hennes grupp på facebook och peppen där inne är enorm, vilket initiativ!

 4. Pingback: Länkkärlek som gör mig alldeles varm « Katta Kvack

Write A Comment