Ja, jo. Idag är det måndag. I fredags ( jag vet, evigheters evigheters sen) avslutade jag den mammaarbetsveckan med spinning på SATS spårvagnshallarna. En alldeles ljuvlig klass med extensiva intervaller. Jag följde min pulsklocka, kroppens signaler och Jessicas röst som om de vore de tre vise männen. Fast i det här fallet kvinnor. Nåväl. Många tunga andetag med mjölksyrekliande ben kring 85-87% av max. Underbar feeling!

Jag och kroppen lyckades gemensamt leverera till endorfinnivå hög som Turning Torso, men som tyvärr ändå  inte skrämde iväg den skit jag kände lurade i kroppen. Detta fastän jag drack en “Flu fighter” med extra ingefära efteråt. Jag och Iprenmannen jobbar tight sedan i fredags natt. Typiskt dåligt!

Grymma Nilla satt på cykeln bredvid och firade in fredagskvällen och tränade och myste på Blogger Boot Camp hela helgen lång.

Foton: The one and only JaneHaglund.se

Alla fick kramar på vår prisutdelning. Jag hoppas de många pristagarna inte insjuknar nu, det vore himla onödigt. Måndag idag. Dagens tips är att planera in ett träningspass direkt efter jobbet på fredag. Det är den bästa känslan att fira in helgen med härlig träning! Kolla bara vad glad Nilla är på fina bilden som Jane tagit!

Author

7 Comments

 1. Endorfinrus och träningsglädje med goda vänner, kan man bli annat än glad?!!

  (sen att jag ser lite halvtokig ut, det bjuder jag så gärna på!)

  Stora kramen och stort tack för allt i helgen! Hoppas du kryar på dig kvickt och att vi ses snart igen!!

 2. Nästa år ska jag vara med, så det så! Så kan alla få skratta åt mig för att jag bara klarar planka i typ 30 sekunder. Det gör inget. Bara jag får vara med.

 3. Härliga duuuuu! Tack för att du var med och så f a n t a s t i s k t ni verkar ha haft det i helgen!
  Massa miljoner krya på dig!

  KRAM
  J

Write A Comment