I onsdags åt jag julbord på East med mina PT-kollegor och igår glömde jag bort att äta lunch. Ja det är sant. När klockan slog 16.15 insåg jag plötsligt att SHIT, jag har inte ätit mer än frukost. Det säger en del om hur gott det var på East och ungefär lika mycket om den kopiösa mängden sushi som jag fick i mig. Bra julbord, så himla värt alltså! Tack jobbet!

Idag är dock en ny dag som jag startar med hotellfrukost med min fina vän Anna och som jag sedan följer upp i city med PT-kunder och produktivitet. Vad hittar du på idag? Nu anländer bussen snart Slussen och jag får äta croissant. Hoppas jag. Hotellfrukost alltså!

favoritratt med salmalax

Träningsrelaterat på träningsbloggen:

Jag ska filma två härliga pulshöjande övningar med gummiband som jag lägger ut på instagram i eftermiddag, så är du ute efter lite nya pulshöjande övningar som också faller under trendig 3D-träning, kolla in instagram @uppochhoppa efter lunch!

Author

1 Comment

  1. Ikväll blir det julbord med jobbet vilket resulterar i att jag inte hinner springa min mil vilket är lite frustrerande…haha! Ha en trevlig helg!

Write A Comment