En lugn och fin helg är slut. Jag har hunnit massor kul! Långpromenad med fotosession. Prinsen har inhandlat nya skidor inför stundande vintersäsong på Länna sport. På Dalarö bageri (vägg i vägg invid Lännas inredningsbutik) åt vi god morotskaka och fotade galet gullig bebé som showade loss. Ja ni ser ju längre ner.

Igår var det crossfit för hela hundralappen. Jag och Mela blir aldrig förvånade längre. Det är liksom “ja just ja – du har på dig den där. Likadan som jag köpte förra veckan/igår/har på mig idag. Vi tänker samma.” Reebok bjöd frikostigt på kläder ur deras kommande crossfitkollektion innan vårt pass. Resultatet var att jag och M såg exakt likadana ut och hade fått upp samma sak ur brun kartong.

När Melas man J dök upp blev det mer komiskt än vanligt. Man blir som man umgås. Jomensåatt. Notera gärna att jag och M har barfotaskor i nästan exakt samma nyans. Fast från olika märken.

Fina E. Den där personligheten!

Och så tränade vi tills jag inte kunde lyfta armarna ovanför huvudet. Armhävningar på tå är något jag ska lägga lite energi på i höst tänkte jag. Själva passet med Reebok berättar jag mer om senare. Och SM i Crossfit får ni veta mer om om några timmar. Ni har ju avkrävt lång rapport kring arrangemang och känsla. Men jag kan säga som så. Det var i dubbel bemärkelse riktigt lyckat och kul. Tessan har visat upp bilder hon tog inne hos sig om man inte kan vänta!

Mer kul? Kramades snabbt med smaljeansen som smög omkring. Jag förstår hennes val att vara “anonym”. Samtidigt kul att och krama om och prata om vad som hänt sedan sist vi sågs. Jag gillar bloggtjejer i verkliga livet. Det är ju liksom det jag och övriga i Blogger Boot Camp jobbar med. Gemenskap, träning och glädje!

Author

2 Comments

Write A Comment