Jag håller på att färdigställa hemmagymet. Ni får se när det är klart. Det blir: Så. Jäkla. Bra. Om jag får säga det själv, vilket jag ju får!

Det ska dock upp lite tavlor på väggarna. Några har jag klara redan, men inte alla. Jag tänker mig inspirerande citat som lockar till träning på väggarna. Kikade nyss på min favorit Therese Sennerholts hemsida och webshop. Jag har sedan tidigare två numrerade affischer av henne (hon släpper varje tavla i upplagor om 100 st) och har tyckt att det funnits varianter som passat bra i hemmagym. Nu är de slutsålda och utbytta och jag hittade ingen som var perfekt.

I gymet vill jag ha rörelseenergi, stark energi och glädje, långt ifrån vardag. När man öppnar den dörren ska man gå in i ett nytt tänk, där “the sky is the limit” och där inspirationen flödar. Ni fattar vad jag menar va?(only you can make it happen, den hade ju suttit fint till exempel, men helevetes jäkla skit – den är slutsåld!)

På väggarna ska inspirationen till tuff träning komma. Automagiskt.

Så, det är här ni kommer in. Vad tycker ni det ska stå i mina tavelramar?

Vem vet, vinnande bidrag får kanske en gratis provträning i mitt hemmagym, ska vi säga så?

 

Author

9 Comments

 1. åååååh vad svårt – det finns ju nämligen hur sjukt många bra citat som helst ju! Just fucking traing tycker jag är klockren till väldigt mycket. Men också Impossible is nothing. Du är din enda begränsning. Ja, finns många som sagt. Jag har en liten bok i Sthlm där jag skriver ner en massa bra citat men ja, den är ju i Sthlm…

 2. What doesn’t kill you makes you stronger!

  Får jag komma och träna hos dig? Pls!

  /Frida

  • Sofy Reply

   Det får du! Och så kan vi leva efter citatet och sätta ihop ett mördande pass,ha ha!

 3. “Pain is temporary, glory is forever!”
  “Perfection is not a crime”

  gillar jag bland annat. Kul med citatvägg!

 4. Åh, jag vill också ha ett hemmagym men tills vidare fortsätter jag inspireras av ert. 🙂 Mitt bidrag till citaten får nog bli “You’ve got big dreams? You want fame? Well, fame costs. And right here is where you start paying – in sweat!”

 5. Mitt favoritcitat som kan appliceras på allt i livet, just nu mitt hälsoprojekt – “ambitioner är bra, men det är vad som görs som räknas”. 🙂

 6. Här är ett par av mina favoriter:
  “No pain – no gain”
  “One cannot concent to creep when one feels an impulse to soar”

Write A Comment