Veckan gick. En grej som jag brottas enormt med är frustration kring en stor del som ligger före att jag delar mina tankar med dig. Exempel: Jag försöker fota övningar en hel förmiddag med självutlösare och app till telefonen och det ser skarpt ut, men så kommer jag hem och ser grejer som jag inte tycker håller måttet. Och så har jag inget att ge dig och blir stressad av det!

Jag är sjukskriven på 50% och har försökt att vara i det. Inte pressa i frustration. Vilade och softade tisdag till och med torsdag. I fredags åkte jag till skärgårdsklippa och filmade minibandsövningar och när jag löst att yogamattan tog vind kom istället en en skränande barnfamilj och klampade ohänsynsfullt in i bild. Du skulle sett mitt kroppsspråk. Så onöjd!

När jag inte jobbade utan vilade och sedan när jag slutade fredsgsjobba och tog helg såg det ut såhär:

Min man är på Lofoten denna vecka. Så välförtjänt. Mitt fokus har varit skärgårdsstyle. Spagetti och köttfärssås uppvärmt hemma på spisen och uppäten i matlåda på klippa. Barn som havssprattelbadat.

Jag har ju berättat om att jag snöar in. Igår manisk i mitt maskrosegrävande så att jag har en skinnflådd handflata. Varje maskros ett benböj, har också träningsvärk utöver bandage.

Så blev det måndag. Vad gjorde du?

Author

7 Comments

 1. Halvtidssjukskrivning är en svår balans och särskilt som egenföretagare, ta hand om dig!
  Vill du veta vad jag gjorde på min långhelg? Torsdag flyttade vi en massa grejer från övre hallen till angränsande rum och fixade “safe zone” för katter inför badrumsrenovering, sen åkte vi till IKEA och handlade allt som behövdes därifrån. Fredag for vi runt och hämtade övriga beställda grejer hos diverse transportörer och så kolhydratsladdade vi. Lördag sprang jag 6-timmars och sen gjorde jag ärligt talat inte så mycket mer, söndag var också mest ben i högläge varvat med att tömma badrummet där byggarna har dragit igång rivningen nu på morgonen!

 2. Målat staket, grävt upp döda växter i trädgården, hängt på olika lekplatser, börjat måla om insidan på altanen. En himla trevlig långhelg!

  Hoppas du mår bättre snart. Vila o ta din tid, du är snart tillbaka till en harmonisk Sofia!

 3. Alltså jag vet inte hur det är med alla andra med jag har hellre suddiga bilder och en glad Sofia än perfekta bilder och en sönderstressad du. Förstår att det är svårt att sänka kraven på sig själv men det kanske går lättare om du vet att vi som läser inte förväntar oss perfektion från din sida. Vi är glada för vad vi får ❤️. Du är grym oavsett suddiga bilder, och skrikande barnfamiljer i bakgrunden är ju faktiskt lite kul!

  • Sofia Reply

   Tack! Ja, att perfektion är ett hinder är uppenbart! Vad go du är!

Write A Comment