>Chokladbollarna blev utnämnda till “de godaste chokladbollar jag ätit”
och hallongrottorna (som blev skurna blåbärs och havtornsrutor, i avsaknad av både hallonsylt och formar) gick åt fortare än kvickt.

(ledsen, det blir inga bilder…vi har helt missat att dokumentera helgen)

Midsommarafton inleddes med en löptur på ca 6-7 km. Det var jag och tre män med finisher-tröjor ute och sprang. Alltid lika underbart att klappa sig på axeln och le över att man är med klubben för inbördes beundran. “Vi som tränar på de där dagarna då andra låter bli”. Att jag vilat större delen av veckan behövde jag ju inte tänka på då. Löpningen var ingen superskoj historia, kroppen berättade att den “maxpresterat” (dvs vad som var max just nu, jag är överlycklig över tiden i sig men gillar hur loppet sprangs) för två dagar sedan med stela vader och känningar i baklåren. Jag tod det därför lugnt, log mot gräset, mot himlen och mot den ljumma vinden.

Efter dusch packade vi ihop oss och for till midsommarfirande i Enhörna. Det blev en toppenkul helg med mat, mat, mat, dans, dricka och mera mat. Superkul och superlyckat!

Nu är jag åter hemma och ska planera en träningsvecka under benämningen “uppstart”. Det känns riktigt inspirerande. I morgon återkommer jag med planeringen och kör det första passet på den kommande veckan!

Author

3 Comments

  1. Pain is just weakness leaving your body Reply

    >Det är ju det bästa, att efter fest mat och firande få sätta sig ner och planera träningsveckan :0) Ha det bra!!!

  2. >Jag tyckte det var härligt att ta intervallträning mellan sillen och grillen men fick några undrande kommentarer från förbipasserande, överförfriskade oxå!
    Hallongrottor, chokladbollar – mmmmm… och jag som kör min sockeravgiftning just nu!

  3. >Träning på midsommar är ju det bästa som finns! Naturen är som vackrast, man har ledig tid och en nubbe som väntar. Mmmmmm! Och chokladbollar på midsommar – ja, varför inte starta en ny tradition! Jag fick faktiskt också det för något år sedan, men då hade kocken blandat i småbitar av jordgubbar. Grymt gott!

Write A Comment