>Låt mig presentera min nya kompis!

Ute på Tyresö cykelcenter hittade vi många fina cyklar, men efter provcykling blev det Cube Acid, en mountainbike med diverse bra attribut som prinsen kan mer om än mig. Sånt som hydrualiska skivbromsar, bra dämpning och bra växelsystem. Här finns mer att läsa om den.


Jag är väldigt nöjd med cykeln, köpte också ett nytt lås, en ny matchande hjälm i rött och extrautrustade med bar-ends och vattenflaskställ.

Jag är supersugen på att ge mig ut och testa den, men har en väldigt illavarslande känsla i bihålorna. Idag äter jag esberitox och hoppas, hoppas, hoppas att jag kan stanna av en eventuell förkylning.

Kompisen och jag ska snart börja hänga, om dryga två veckor åker den på sin första längre resa, då till Åre för en massa kul äventyr!

Author

3 Comments

  1. Träningsglädje Reply

    >snygg cykel! är cube ett bra märke? har fått en cube cyclocross presenterad för mig men jag (som inte har någon vidare koll på cyklar) har ingen koll på märken (mer än trek, merida och crescent)…

  2. >sjysst!! Jag är också i cykelköpartagen, men är nog mer inne på något åt racer-hållet. Ska fundera lite till.

    Grattis till köpet!

  3. >Vad kul! Jag köpte en Cube i samma affär för några månader sedan. Det är en annan modell men den går som ett spjut till jobbet! 🙂

Write A Comment