>

Igår yogade jag mig varm och lugn. Jag känner skillnad nu, även om jag fortfarande har svårt med vridningar i bröstryggen. Hundar och krigare är dock riktigt trevliga bekantskaper :).
Yoga X är ganska lik “normal yoga” – med en liten skillnad. Från varje planka gör man en armhävning innan man går in i hunden. Det blir en hel del armhävningar på ett pass!

Vi har nu gått in i “viloveckan” på fas 1, som igår startade med yoga, idag fortsätter med core/stretch och som även kommer innehålla kardio, mer yoga och såklart för min del; beachvolley!
Author

4 Comments

  1. >hmm. en armhävning gör vi också från plankan. Fast den övergår i en kobra som sen blir en hund. Så kan hända att det är samma ändå?

  2. >Samma gjorde vi med Scandscape och fick kommentaren "alltså tänk cobra, inte daggmask!".

  3. >Ulrika: aha, ja men då liknar det, vi gör från plankan, sakta ner till kobra ( liknar ju en armhävning) sedan från kobra armhävning upp till planka och sedan in till hund!

  4. Elin Gunnarsson Reply

    >Tror faktiskt att vi gjorde precis som du beskriver när jag gick poweryogautbildning typ 2003-2004. Men sen på stället där jag instruerade så tog vi bort armhävningen på väg upp mot hunden för det var så många som inte klarade det. Det är sjukt tungt!

Write A Comment