40 minuter effektiv träning fick jag till, innan bebén tyckte att det fick räcka. Helt okej, för på den tiden hade jag både hunnit bli svettig och få mjölksyra i benen. Det är faktiskt helt sjukt hur fort benen protesterar, särskilt i vanliga benböj, där har jag mil att ta igen till styrka. Utfall fungerar så mycket bättre, tur det, för det är ganska drygt att få syra av “ingenting”.

I överkroppen känner jag hyfsat stor skillnad på orken, och ska nog lägga på lite mer vikt i rodd och axelpressar nästa vecka. Även stabiliteten i nedre magmusklerna börjar sitta, det blir enklare och enklare att koppla in dem, även det var svårt i början.

I morgon ska jag besöka SATS Sickla och gå på babypass enligt deras lära. Snälla Lofsan bjöd in och såklart tackar jag ja! Jag såg dock något om 20 minuter kondition på stepbräda. Det kan bli en smärre katastrof. Jag är född utan sån där “gå på dans och steppass koordination”. Nåja, som bekant behöver jag ju träna benböj, så det kan ju vara min alternativa övning. Ho, ho.

 

Snö!

Author

Write A Comment