>Utmaningen

>Dåligt med träningsuppdateringar här nu…

Sara utmanade mig för att retas. Bäst jag svarar.
8 fakta/vanor/ovanor om moi.

1) Jag tror jag blev minst en halv decimeter för lång mot vad det var tänkt. I alla fall så är det så att mina fötter och händer aldrig är varma eftersom blodcirkulationen inte verkar räcka till. Ganska drygt faktiskt, speciellt eftersom prinsen alltid ryter åt mig när jag vill värma mina kalla händer på hans varma rygg. (eller mage)

2) Jag blir arg ganska fort. Och glad ännu fortare. Därför är det jobbigt att vara osams med folk eller bråka med nära och kära. Jag bråkar jättefort och vill sen bli sams direkt. De allra flesta tycker inte att det är så man bråkar. De vill tänka, fundera och komma över i sin egen takt. Suck. Då hinner jag nästan bli arg igen för att personen inte kan sluta att vara långsur. Långsurhet är bland det värsta jag vet!

3) Jag har gjort 2009 till det året jag alltid plockar undan efter mig. Och tar initiativ till att städa oftare. Och alltid diskar allt direkt. (Jag tycker det går ganska bra)

4) Jag när en dröm om att jobba på heltid med att föda upp duktiga jaktlabradorer, måla vackra och intressanta tavlor och samtidigt utmanas intellektuellt och ha kostymen på. Detta ska med fördel ske bland fjälltoppar, gröna ängar och glittrande vatten.

5) Jag är en ytterst lojal vän.

6) Jag dricker inte kaffe och det tog lång tid innan jag lärde mig det trevliga i “att gå och fika”. Nu kan jag tycka det är okej, så länge man kan datea sina vänner över en innebandymatch, ett långpass eller över en middag också.

7) Jag läser dödsannonser fastän de får mig att bli ledsen i ögat och deppad varje gång. Dumt.

8) Jag läste in min juridikutbildning på snabbare än helfart och skrev raka vg i tre år. Det är jag lite stolt över.

Jag utmanar ingen alls, men den som vill fortsätta får gärna göra det, det var faktiskt inte så tokigt att berätta 8 grejer ändå.

Reagera/Agera. SOFY

3 KOMMENTARER KATEGORIER: Uncategorized

3 thoughts on “>Utmaningen

  1. >Det känns som du! Känner igne mig själv lite med. Appropå Kajsa Ingemarssons Lyckans hjul – läs! riktigt bra :) och appropå boot camp; ååå jag vill ju med, ska bara se om det fungerar med jobbet & så. och appropå saknanden…; lite svårt att beskriva, men inte pojkvän, men bästa P som kunde blivit det…Kram!

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.