>Kameran är borta. Å jag vågar inte erkänna det...för det är prinsens lilla kamera som jag nu lånar eftersom Joy tuggat sönder batteriluckan på min kamera så att den inte funkar. Det kan vara så att kameran är kvarglömd (tappad) på Tammsvik, men det KAN också vara så att Prinsen har tagit den från när jag kom hem för att han ville ha den. Jag har inte vågat fråga…och därmed i så fall erkänna att den är borta. Jag är en dålig flickvän… Men jag ska skicka min kamera på lagning, ringa Tammsvik och höra om de har “min” kamera om Prinsen inte har den och om den är borta köpa en ny åt Prinsen.

Men.

Det hjälper ju inte nu. För ni får ju inte se hur härligt pigg och fräsch och rosig och träningsglad och trött och slutpumpad och svettlockig jag är från kvällens X-fit pass!!!

Det bjöds på ett pass helt i min smak, tufft, tuffare, tuffast men som ändå kunde förändras för att passa förmågan. Jag har gjort sjukt många upphopp, fler crunches än jag kan räkna, sumoutfall, frivändningar med kettlebells, burpees och benlyft. Svett som rinner ner i ögonen svider – men är samtidigt helt unerbart.

Träningen – Tack för allt du ger mig!
Author

5 Comments

  1. >Låter ju helt underbart! Imorn är det min tur! (och på torsdag är det min tur att "plåga" andra, hehe)

  2. >Låter som ett superhärligt pass! X-fit skulle jag vilja testa!

Write A Comment