Jag vänjer mig sakta. För en slinga bakom örat, rufsar i nacken. Färgen är inte ändrad, men känns fräschare. Håret är fylligt, lite busigt och jag bär frisyren med glädje. 

Det var dyrt, på fina frisören på fina gatan. Även med 20% rabatt för bokning samma dag (a girl loves a discount) men det var bra. Kanske blir jag nu en sådan som har en frisör jag går till, istället för att slinka in på första bästa dropin-tid, som igår? Jag har valt bort sånt här piff, tyckt att jag inte är så brydd och det blir väl för det mesta bra!? Men så härligt det är att unna sig bra hantverk, och att få latte och mörk choklad och en helt ny stil att bära upp. Sådär mellan två Pt-kunder en måndag.

Såhär blev den; min nya höstlook!

Unnar du dig “fin-frisörbesök”, har en egen frisör som du litar på och du går till om och om igen? Oavsett frisörval, Här du en ny höstlook att dela med dig av? 

Author

13 Comments

 1. Grymt snyggt! Förstår att du blev nöjd! Själv har jag haft kort år ett tag och är nu på väg att spara ut till en kort page men det är så drygt emellanåt att jag blir sugen på att snagga det igen. 😉

 2. Bettan! Snagga?! Oh jösses, fast ja, SÅ snyggt på vissa ju. Att spara ut är som att vänta på försenade tåg…. tråk. Häng i!

 3. Japp, är en sån där som går till samma frisör (har äntligen hittat rätt sedan några år tillbaka, var några år med frisör-hopping innan dess). Bokar in nästa besök när jag går därifrån. Har typ sådan frisyr och färgar/slingar så den behöver piffas var 3e månad i alla fall :-).

  • Sofia Reply

   Du är alltså en sådan där som jag velat vara men aldrig riktigt lyckats bli!!! Och Så är du ju snygg i håret jämnt också. Lär av Beata, således!

 4. Snyggt! Jag har typ samma frisyr, fast blond 🙂 älskar den längden. Har samma frisör nu sen typ ett år tillbaka, känns tryggt när jag börjat färga det att jag vet att det kommer bli bra.

 5. Jag har gått och blivit tvärtom; enormt petig. Märkte skillnad när jag toppade min lugg hos olika frisörer – att frisyren “höll” olika länge lite beroende på. Sedan dess är det värt alla pengar. Jag har ju min frisyr varje dag liksom. Hittade “rätt” i april och har gått tillbaka till samma person sedan dess. Jag tänker att det är en del av mitt entourage och att ett sådant är viktigt att ha.

  • Sofia Reply

   Ja men precis! Tror man måste hitta rätt-rätt för jag har ju haft det så förut jag med. Tror nog att jag återvänder till duktiga Rosalie på Björn Axén!

 6. Vilket vågat klipp och snyggt blev det! Jag har inte hittat den där rätta frisören ännu. Lägger inte så mycket energi på det heller, tänker att det inte spelar så stor roll när jag bara klipper topparna 3 ggr/år.

Write A Comment