Min normala träningsfläta är luggen inbakad och bort från ansiktet bak i tofs. Två härliga favoriter är också det utbakade flätdiademet och fiskbensfläta i hästsvansen. En träningsfrisyr som är en bubblare är knut uppe på huvudet. 

Det är vansinnigt kul med snygga träningsfrisyrer men inget jag lägger ner mycket tid på. Om det fanns drop-in-flät-fix på stan hade jag nog unnat mig det då och då. Det kanske det gör i och för sig, hoppar man in på en dropintid kan man väl be om vad man vill ha. “En snygg träningsfläta jag kan ha i två dygn- tack” hade jag kunnat säga då. Kanske ska jag testa?

Utsläppt hår är supersvårt och i princip omöjligt, pannband är en favorit. Inbakad fläta har jag i perioder men nu var det längesedan jag tränade i det. 

Author

3 Comments

  1. Fördelen med kort hår är att man inte behöver sätta upp håret när man tränar. Nackdelen (förutom att man måste klippa det så ofta) är att man INTE kan göra nån rolig “kraftfrisyr”.

    Jag testar för första gången sedan jag var i 20-årsåldern att spara ut till lite längre. Är grymt nöjd nu när jag kan göra två råttsvansar! Tjoho – träningsfrisyr!

  2. Så många fina frisyrer! Jag vill bli bättre på flätor, att göra dem inbakade på mig själv. Längtar också tills Smilla har lite längre hår så jag kan göra flätor på henne!

Write A Comment