Jag tar vilodag idag. Morgonens kalla luft kröp under skinnet. Prinsen och bebén är bortresta och jag har några kvällar för mig själv. Jag gick ett varv på Åhléns Skanstull innan jag tog bussen hemåt. Doftade på orimligt dyra doftljus – sådant som nervösa Stockholmska 30-somethings i övre medelklass “unnar sig som vardagslyx” men kände mest nej – och längtade fjälluft. Tittade med sökande ögon på bokhyllor fyllda med den ena snyggare designade inspirationskokboken efter den andra. Den säljande kombinationen LCHF skrek för högt. Sedan vände jag på klacken. Åkte hem, öppnade brevlådan och vad ligger där, om inte två tjocka bruna kuvert med LCHF-böcker till innehåll.

Ikväll funderar jag. Försöker landa tankar som snurrar. Skriver krönika om en tweet som fick mitt hjärta att dansa och tar vilodag med  mörk choklad.

Author

6 Comments

 1. Det är så roligt! För jag har varit inne otaliga gånger på Åhléns Skanstull och luktat där på ljusen. Personalen undrar nog vad jag går på! Men samma här, inte f-n betalar jag 298 spänn för lite mys!

  Nu vill jag ju genast veta vad den där tweeten handlade om!

  Hoppas att du får en fin kväll,

  Hälsar
  Emilia

  • Sofy Reply

   Jag har nog handlat ett par gånger – inte för 300, men 150 kanske. Men idag blev jag bara trött och liksom less på tanken. Twitter är förbaskat kul!

  • Sofy Reply

   Vet du – den var faktiskt ingen höjdare alls! Sea salt är långt mycket bättre (bäst), den här köper jag nog inte igen.

 2. Hej! Finns inte uppohoppa appen för iPhone eller är de bara jag som inte kan leta? 🙂

Write A Comment