Ikväll kommer bilder på goodiebag, coola spinningcyklar och snygg cykeloutfit. Jag har alla bilder i digitalkameran, som inte kan föras över utan sladd, så kan det gå.

Av timmeslång spinningklass kan man, trots nya cykelbyxor med padding få ont i rumpan (idag) och mjölksyra (igår). Å andra sidan så är ju proffsig outfit inget som med automatik medför att det går lätt. Går det  lätt har man tagit i för lite, så är min filosofi och den verkade jag dela med Victor som ledde passet. Fem intervaller om fem minuter, två minuters vila och till sist fyra stycken 30 sekundare att kräma ur det sista i benen i. Passet var ett pass som jag upplevde passar bra som uppbyggnad för att cykla på riktigt – för tänkt cykelform utomhus. Som inomhusspinning blir det för mig, som är en ovan spinnare, lite svårt. Passet var ett sådant jag själv skulle kunna knåpat ihop för att sätta mig på en trainer på gymet, men som jag inte trodde skulle dyka upp på ett regelrätt spinningpass lett av instruktör. Det är funktionellt, visst, men frågan är om jag tyckte det var så himla mycket upplevelse?

Eftersom jag så sällan går på spinning är jag ovan. Att intervallträna är jag van vid. Gårdagens pass blev därför ett ovant/invant pass som är svårt att bedöma min insats på. Jag tog i, men kunde jag ha blivit hjälpt att ta i mer? Var det ovana spinningben som gjorde att syran kom före pulsen verkligen drog igång, eller var det dagsform?

Svettig och varm blev jag, mjölksyra fick jag och ont i rumpan har jag. Glad av härligt umgänge, nöjd över bra tips och cykelsugen är jag. BRA – och helt klart funktionellt!

Tack Åsa för en härlig kväll!

foto: www.felicitasfoto.se Strandintervaller med löparskor i Tyresö.

Author

Write A Comment