Igår blev det klart vilka som är nominerade i Veckorevyns Blog Awards. Det finns så sjukt många bloggpriser nuförtiden, och jag lägger ganska liten vikt vid dem, särskilt eftersom röstningsförfaranden ofta är konstiga. Ibland ska det nomineras, ibland finns det en jury, ibland först jury och sen röstning. Well. Lika förvånad över att det för något år sedan var en kille som vann pris för bästa träningsblogg som jag aldrig någonsin hört talas om – nästan lika förvånad blev jag när jag såg nomineringarna till veckorevyns träningskategori. Den var så – till viss del – oväntad.

Jag tycker det är kul när det rör på sig, att det dyker upp nya bloggar med hängivna följare. Och jag fick lära mig att det finns en superpoppis dressyrblogg och en tjej som är grym på poledance. Och så fick jag rösta på bästaste Jessica. Vilken cool grej att hon tog sig in på topp 5!

Jag önskar att alla de som fiskat efter röster men inte nominerats inte låtsas som det regnar och istället hejar på de som har chans att vinna. Gärna med länkkärlek till en favorit. Heja alla ni som har läsare som velat prisa er denna gång!

Author

5 Comments

  1. Alltså, din positiva energi räcker hela vägen till Finland – du är en sån förebild! Å Jessica med, förstås. Önskar att det fanns tillfälle att ses nån gång, hoppas vägarna korsas i framtiden.

  2. Ja jag tyckte också att det var skoj med lite otippade nomineringar! Jag röstade i tre kategorier, på Jess såklart, på Fredrik Backman (geni) och på Caroline Blomst. De andra skippade jag. De andra nominerade i träningsbloggkategorin hade jag aldrig hört talas om. Men så läser jag bara några få kompisars och kollegors bloggar nu för tiden iofs, så jag har inte stenkoll får jag tillstå 😛 .

  3. Haha, egentligen säkert inte otippat, men jag har noll koll på samtliga, eller ja, just Jessicas har jag läst i och med bloggaromträningsgänget. Snacka om att det finns fler bloggar än man tror i träningsvärlden. Det är kul 🙂 man får satsa på något löparbloggspris.. haha

  4. Jag håller med dig om att de kommer nya bloggpriser hela tiden, håller knappt koll på dem. Men det är såklart kul för dem som blir nominerade. Spännande att lära känna nya bloggar!

Write A Comment