10 
Prima liv!

Min twitterfeed har idag varit full av löpning, cykel och crossfit. Allt har låtit superkul men själv har jag ändå inte hittat någon träningsinspiration. Vi spenderade större delen av förmiddagen med att göra Kamprad rikare och möjliggöra lite ordning i vårt garage. Plantagen och blomsterbutik fick besök.  Mynta, basilika, rosmarin, koriander, gräslök och citrontimjan samsas nu i stora träkärl i vårt uterum bredvid tomatplantor och passionsfruktsskott. Vi får väl se om jag kommer ihåg att vattna…

Vinden har blåst halv storm och jag tog det (och huvudvärken) som tecken att bara vara idag. Vi promenerade en längre promenad i skog och mark hela vår lilla familj och när vi kom hem fixade jag middag och citronkladdkaka som snart ska avnjutas. Det är prima liv. Mitt liv.

Träningsbloggare har dagar då de inte öser på järnet. De äter citronkladdkaka och har dagar då kroppen säger att idag vill jag vila. Det är så att säga med mig precis som det är med var och en av er som läser. Ni vet det. Jag vet det. Ibland behöver man bara påminna om att det är mer än helt okej.

Jag är handlöst förälskad i min nyköpta jacka från Marmot. Det är en tunn softshellvariant med windstopper som är kanonskön. De gula kontrasterande dragkedjorna är pricken över i och gör att jag blir så lycklig av att se den! Gröna jeans från Bondelid och pannband från Smartwool matchar bra tycker jag.

Reagera/Agera. SOFY

10 KOMMENTARER KATEGORIER: Hälsa

10 thoughts on “Prima liv!

  1. Tack för att du påminner om att det helt enkelt inte är ALLA dagar man orkar/vill/kan träna som ursprungsplanen var och att det inte GÖR något. Träningssuget brukar trots allt dyka upp rätt snart igen! =) Och hemmamys och promenad låter underbart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>