20 
Till dig

Till dig som njuter av att vandra 45 minuter egen tid på icamaxi/coopforum/citygross/hemköp, handlandes varor som gör familjen stark. Till dig som är förväntansfull för middagsdate. Eller dig som värmer gårdagens middag och tänder ett ljus i sällskap av dig själv. Du som gör plankor i samband med morgondusch och tåhävningar med tandborstning. Du som är i ditt livs form. Du som jäktar och stressar för att hinna säga sov gott och hålla en kladdig barnhand nära hjärtat. Du som saknar någon att krama godnatt.

Till dig som kämpar och sliter med minuter som är för få och träningsvilja som är stark. Till dig som tränar två pass om dagen. Du som saknar ork. Du som rehabar och sliter med smärtor och tristess men längtar och vet. Till dig som hittat en ny drivkraft som får svett och endorfiner att dansa.

Du som vaknar om nätterna, du som dricker drinkar, proteinshake eller bellini. Du som tänker tänkomkanske och du som vågar. Du som skriver böcker, läser sagor, sjunger sånger. Som ger och som tar där du är när du kan. Du är bra. En del av allt det här som hamnar här. Du bidrar med allt som är du.

Till dig. Mitt varmaste tack.

Reagera/Agera. SOFY

20 KOMMENTARER KATEGORIER: Hälsa

20 thoughts on “Till dig

  1. Vackert och tänkvärt skrivet! Tack för alla bra och peppande inlägg som du skriver och ger oss!

    Soffi

  2. Himla fint. Blev nästan lite tårögd där ett tag!
    Mitt varmaste tack till dig! Som är otroligt bra på att inspirera!

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.