Kvällens träning blev 55 minuter P90X shoulders and arms. Faktiskt himla skönt att bara lägga i en dvd och sedan dras med in i Tonys galna värld. Han ger instruktioner, småsnackar med sina deltagare, ger tip of the day: Do not hold your breath! och skämtar om vikternas storlek mellan inspirationsmeningar och “you better bring it”.  Axlar och armar fick jobba och huvudet fick slappna av. En skön hemmakväll helt i min smak.

Jag får ganska många mail kring P90X, allt från amerikanska grabbar som vill göra business på dem (och konstigt nog hamnar hos mig som om jag vore något slags lager) och svenskar som är nyfikna på serien. Prinsen har bestämt sig för att köra igång en 90-dagarsperiod alldeles strax. Jag fotade och han tog mått häromdagen. Blir det så att han är disciplinerad och faktiskt följer programmet får ni kanske se resultatet och kan bedöma själva om det är något att ha!

Outfit: Linne från Kari Traa, butterfly-serien, tights Casall

Author

5 Comments

  1. Jag är också nyfiken på det där p90x. Jag har bara hört om det i stretchsammanhang hittills, men det är alltså ett upplägg för styrketräning också?

  2. Jag körde rätt mycket P90X i höstas och vintras men sen har det fallit i glömska. Kanske skulle skaka fram Tony ur garderoben ett tag igen 🙂

  3. Hej, var köper jag dessa dvd filmer? Med vänlig hälsning, Ulrika

    • Sofy Reply

      Hej Ulrika, du köper p90x på tv-shop, jag svarade dig samma sak på din förra fråga, i ett annat inlägg! 🙂

Write A Comment