Hemmaträning och hemmagym

Träningsblogg och hemmagym i Vi i Villa

Sep 12-12

Jag hoppas att vi fått hem senaste numret av Vi i Villa i kväll när jag kommer hem från jobbet. Det finns nämligen – som många av er uppmärksammat (tack för alla glada tillrop, de värmer och gör mig så glad!) ett reportage hemifrån vårt gym i den. Det känns som evigheter sedan Ia och hennes team var hos oss. Jag älskar inledningen i texten som berättar att vår hall visar upp slalompjäxor. Det gjorde den fastän det var på vårkanten teamet hälsade på. Nåja.Snart är det slalompjäxdags igen!

Vill man läsa reportaget om vårt hemmagym men inte bor i villa (och således får tidningen i brevlådan) kan man kika in här.

Jag kommer att lägga ut beskrivningen av hur man bygger ställningen till gymet här i bloggen om några dagar. Det är en helt fenomenal konstruktion som inte gör ett enda hål i väggarna! Han är bra på mycket den där prinsen! Update: Här finns ritningen och beskrivningen till konstruktionen av hemmagym.

Kika även i kategorin hemmaträning, där finns mer hemmaträningstips och utrustningstips!

En medicinboll från Casall har kommit till i gymet sedan Vi i Villa hälsade på. Ett väldigt mångsidigt redskap! Och ja. Att träna barfota är faktiskt en lyx med att träna hemma. En lyx jag gillar, uppenbarligen!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emma L Sep 12-12 at 3:10 pm

  Tack för länken! Vad roligt att läsa. För oss som är i hus-letar-tagen ska jag absolut ha detta i minnet inför framtiden. Används detta rum enbart till träning? Ni har “ett extra” så att säga. Vi vill också ha ett hemma-gym i huset samtidigt som vi har två barn och planerar för en eventuell trea. Det blir många rum. 🙂

 • Reply Frida Sep 12-12 at 4:56 pm

  Fick hem den tidningen igår. Bläddrade lite snabbt igenom, men fastnade på reportaget om er. Har länge tänkt göra nåt liknande sen när vi skaffar hus, så tidningen är nu sparad för inspiration! 🙂

  Tack för en bra blogg 🙂

 • Reply Träningen och livet Sep 12-12 at 5:13 pm

  Vilket härligt hemmagym! En dröm.

 • Reply Vil Sep 12-12 at 8:50 pm

  Åh, vad avundsjuk jag blir! Mycket inspirerande 🙂 Jag och sambon drömmer om ett hemmagym i nästa lägenhet, med plats för cyklarna och kanske en pole-fitness-stång också 🙂

 • Reply Linda Sep 12-12 at 8:59 pm

  Vad fint du har det! Önskar också att jag hade ett extra rum! Just nu är hemmagymmet lite all over the place 🙂

  • Reply Sofy Sep 13-12 at 10:05 am

   Ha, ha, det händer faktiskt att jag gör övningar i vardagsrummet hos oss också, även om jag har ett helt rum till förfogande.

 • Reply Anton Sep 13-12 at 9:38 am

  Inspirerande med hemmagym. Ser fram emot din instruktion hur ni byggt ställningen och hoppas att det kan funka även för oss som har högt snetak.

  • Reply Sofy Sep 13-12 at 10:05 am

   Håll utkik, beskrivning kommer! Det borde rimligen fungera med snedtak, ställningen har ju den modellen! 🙂

  Leave a Reply

  H‰lsa
  Träningsbloggar | Styrketräning.net