Att landa in och stänga av, så viktigt och ibland så svårt. Vad ska vi med all tid vi sparar? Kanske använda till en stunds guidad meditation som kan ge ökad avslappning, högre energi, mer glädje eller större beslutsamhet. I samarbete med ljudboksappen och bokappen Nextory ger jag tips på guidade meditationer. Att mikropausa i pressat schema före semestrar kan inte komma mer lägligt! guidad meditation

Massor med mental träning och meditation hos nextory – testa gratis 30 dagar, utan bindningstid

Nextory är en app, i vilken du kan läsa böcker eller lyssna på ljudböcker och här finns också ett stort urval i genren guidad meditation/mental träning! Du kan gå igenom hur många böcker du vill utan begränsning och ha tre böcker “igång” samtidigt, resten samlar du i din läslista. Med min kod (förifylld) får du 30 dagar gratis användande av appen, helt utan bindningstid. Vill du sedan fortsätta dras peng automatiskt från det kort som du anger när du skapar ditt konto. Exakt som Spotify, ingen bindningstid, inget jox, från 99 kr/månad

Guidad meditation – mina tips:

Guidad meditation för avspänning och ökad kraft

Ulrika Norberg är en fantastisk yogalärare som jag använt på event. Alltid toppklass! Här tar hon dig genom en guidad meditation för avslappning och ökad kraft.

Kontorsmeditation–Guidad meditation för dig som vill öka ditt fokus under din arbetsdag

Guidad meditation för dig sittande på din kontorsstol. Perfekt när du inte har ro att gå iväg och ta en “riktig paus” som egentligen kanske skulle behövas men som du inte får till.  Denna guidade meditation är anpassad för dig att göra under din arbetsdag på kontoret när du behöver varva ner, komma i kontakt med din kreativitet och/ eller skapa fokus.

Guidad meditation: Andas

Genom att fokusera på andningen får vi kontakt med det som sker på insidan. Brus och tjatter får mindre plats, det blir lite så att du kan höra vad ditt hjärta längtar efter.  Idag andas många av oss alldeles för kort och ytligt. Andningen syresätter blodet och med rätt teknik kan vi maximera effekten vilket ger oss kraft och ökad koncentrationsförmåga.

Här registrerar du dig och kan börja få hjälp till mer fokus, lugn eller kraft- koden är förifylld! 

Author

1 Comment

Write A Comment