Godmorgon! Idag var första dagen på en upplevd evighet som väckarklockan fick göra sitt jobb. Hade du det likadant? 

Jag är åter i Stockholm efter fantastiska Åredagar som ingen ville åka hem ifrån. Jag har medvetet pausat av, sänkt tempo på blogg och instagramuppdateringar och inte heller planlagt och strategiarbetat. Nej. Jag har varit ledig, ledig på riktigt och det har gjort att jag nu är nästan sprickfärdig av grejer att prata med dig om. 

Som snö. Som varm choklad med nutella. Hur du kan jobba smart mot målen. Ett hjälmköp. Skatekvällar och det vi kallar kondition. Mental träning. Nybörjarkänsla och löparhelger och så känslan av att idag startar faktiskt mitt nya år på riktigt. 

Jag hälsar välkommen tillbaka. Till dig och till mig, nu när vi startar mitt jobbår 2018 tillsammans. I år vill jag träffa dig på riktigt! 

 

Author

9 Comments

  1. Första riktiga jobbdagen även om jag jobbat lite förra veckan när jag hade semester. Började dagen kl 4 med att jobba från loungen i Istanbul påväg hem från Filippinerna, fortsatte en stund på sista flyget och kom in till kontoret lite innan 12. Varierande arbetsdag så att säga.

  2. Visst är det spännande med ett nytt år…. 2018, ett oskrivet blad .. Älskar för övrigt din bild med den lilla slingriga uppåkta stigen i backen..

  3. Jag var igång på jobbet den 2 januari så nu är det fullt ös som gäller inför 2018. Idag blir det lunchpass för första gången….

Write A Comment