Att skriva den rubriken får mig att andas in djupt, pausa, andas ut. Längs andetaget spränger det i bröstet av något som är mer än glädje. Större, tyngre och lättare som att jag kunde sväva uppåt av luften som fyller mina lungor.

Alla säger att vi är modiga men jag vet inte om det betyder att jag borde vara mer rädd? Som att bo här skulle vara svårare än att bo någon annanstans. Här; dit drömmarna-tanken-längtan bär.

Jag har nya stigar att upptäcka. Ögon att möta. Människors historia och personligheter att lära känna. Livet här känns meningsfullt och mitt och jag längtar efter att både landa och flyga fritt.

Author

11 Comments

 1. Grattis till flytten, en härlig underbar att få bo där man vill, att kunna själv bestämma, ta sina saker och bege sig ut på nya äventyr.

  • Sofia Reply

   Det är det. Det blir vardag här med, men verkligen den vardag jag valt. Som vi valt! tack för all din pepp!

 2. Det här är så underbart! Jag är så himla glad för din skull!💙
  Jag tycker ni är modiga, men inte i bemärkelsen att ni borde vara rädda! Tvärtom! Det modiga ligger i att våga bryta ett invant mönster, och våga välja sin egen väg! Det ÄR modigt att byta liv! Jag är imponerad av alla som vågar lyssna på sitt hjärtas röst, i stort och smått, oavsett om det handlar om att byta stad, byta jobb, bryta upp en dålig relation eller bara våga prova en ny sport (trots att man ”kanske är för gammal och dålig för det”).
  All lycka till er! Och igen… Välkommen hem!💙

  • Sofia Reply

   Tusen tack Helena! Du peppar och pushar mig och jag är så tacksam för dina kommentarer och tankar.

   Jag har tagit tillvara på att vid stora förändringar kan man lika gärna ändra mer. Jag ska berätta mer om det och om det stämmer för mig när jag vet resultatet. 😍

   • Vad spännande!
    Och tack för dina fina ord! Du peppar och pushar ju mig, så right back at ya!😘

 3. Åh. Jag hoppas ni kommer trivas lika bra här som jag gör. Att verkligen ha precis allt det där som människor semesterdrömmer om som sin back yard. Livet livet!

 4. Vad roligt att ni nu är på plats i Åre och har flyttat dit! Jag tänker att det modiga ligger i att bryta upp från något som man vet vad det är och vad man har till något mer okänt. Nu känner ni ju till Åre väl, men det kanske inte är samma sak att bo där permanent och ha sitt vardagsliv där som att vara där lite då och då i en fritidsbostad. Förändring är roligt och spännande! Hoppas att det blir som ni tänkt er och att ni kommer att trivas!!

Write A Comment