Jag vet inte hur mycket du tänker på 2018 men just nu upptar nästa år ganska mycket av min tid. Jag vill ta med dig in i 2018 och ödmjukt be dig om att hjälpa mig genom att göra din röst hörd – När du gör det ger du mig vår gemensamma väg framåt. Vanliga anställda har ju utvecklingssamtal, så jag tänkte att du skulle vara min chef lite nu – ge mig feedback, konstruktiv kritik, kanske beröm och kanske skicka in ny energi sådär som en bra chef gör. Jag har trattat ner det till tre punkter.

3 saker/ÄMNEN jag vill ha hjälp med:

 1. OUTDOOR – bloggen har fått (hoppas att du märkt) och ska i framtiden ha, mer outdoorfokus. Jag vill bjuda på träningsinspiration och träningspass och kunskap som du har nytta av i verkligheten utomhus, jag vill inspirera till träning som upplevelse. Hur gör jag det bäst? På vilken plattform vill du ha den inspirationen? I tal, i skrift, i bild, i film? Vad är outdoor för dig och är du intresserad?  Jag är medveten om att utomhusnischen är smalare – men jag vill ta outdoor och göra det till vårt. Jag vill erbjuda maffigare och roligare och mer kittlande i magen-träningsupplevelsegrejer än “dips mot vardagsrumsbordet för att få träningen att hända”. Hänger du med? Hur tänker du – vad vill du ha hjälp med – på vilket sätt vill du ha inspirationen? 
 2. EVENT – Jag kommer fortsätta göra event under 2018. Ett ligger uppe, några på skiss-stadiet, vissa finns bara i en tanke. Vad är du sugen på att göra med mig? Hur skulle ett event som du skulle vara med på se ut och vad skulle det innehålla? (om du är intresserad)
 3. UTVECKLINGSOMRÅDEN – vad kan jag utveckla? Finns det något du saknar? Tycker du jag ska tänka om någonstans, och kring vad i så fall? Ge mig konstruktiv kritik!

Din röst är viktig och nu ber jag dig om hjälp. Kommentera och säg något om 1-2-3. Har du någon helt knasigt bra/galen/svår idé som du vill hålla inne på men ha med mig i, maila mig iställt. 

 

Author

16 Comments

 1. Helt ärligt saknar jag Blogger Boot Camp-konceptet. Hann gå en gång och det var såå kul! 🙂
  Det som efterföljde var säkerligen supertrevligt och genomtänkt, men det kändes mer skalat på något sätt.

  Kram M

  • Sofia Reply

   Jag kan förstå det, och jag kan också sakna det, men det känns som att tiden för BBC, i alla fall i det upplägget och på de premisserna som var är förbi. Men mysigt hade vi! Har du någon annan feedback att ge kring mina andra två punkter?

  • Sofia Reply

   Vad härligt Sara, det lägger jag på minnet. Är det din feedback alltså, att jag ska skriva mer rivigt om genustänk?! den var oväntad ändå!

 2. Heej! Inspiration och smarta knep för outdoor och förberedelser innan är kul att läsa om.
  Träningsevent i stil med BBC gillade jag, nåt liknande men utomhusfokus är ju kul och jag tror det skulle locka folk (även om jag själv har köpstopp på all sån “lyx” just nu 😉 )
  Gillar omfokuseringen!

  • Sofia Reply

   Vad roligt att du uppskattar den, tack för input!

 3. jag gillar dina “föreläsningsinlägg” eller vad man ska kalla dem, där du går igenom teorin bakom övningar/muskler etc, med forskning som backar upp det. gillar också blandningen med mer personliga inlägg, både om genus och om familjeutflykter. Gillar tal och bild mer än film. Är nyfiken på outdoor, bring it on! 🙂

 4. Jag önskar mer outdoor med barnen! Med tre egna barn som älskar att vara i skogen gör jag tappra försök att bli en äkta friluftsmorsa, men behöver lite guidning på vägen!

 5. Mer youtube-träningsklipp. Hur och varför man ska göra på ett visst vis för att hitta rätt muskler..
  Sen skulle jag gärna hänga med på en spa-löparhelg där alla kan vara med så att jag kan ta med min kära mor. Eller så skulle jag vilja springa Jämtlandstriangeln.

 6. Men va fasen, det är svåra frågor det här men klart man vill bidra! 🙂

  1. Jag älskar outdoor-konceptet och tränar nästan alla mina pass utomhus numera. Det har dock gjort att jag blivit sjukt svag, för jag prioriterar inte styrketräning. Det är klart att jag rent intellektuellt fattar att jag kan ta med kettlebells och hantlar ut, men det blir helt enkelt inte av. Inte heller stannar jag på löprundan och använder “naturens gym”. Kan du på något sätt – jag vet själv inte hur – inspirera till mer styrketränings utomhus så vore jag tacksam. Jag följer både bloggen och instagram så…

  2. Nä, jag är inte en EVENT-tjej alls så på den här frågan får andra bidra med bra svar.

  3. Hmmmm, jag tycker redan att du har utvecklat bloggen sjuhelsikes mycket senaste året eller åren, tiden går ju så fort. Fortsätt i samma anda låter kanske tråkigt men är kanske ett av de finare betyg man kan ge ändå?! Jag gillar iaf din blogg supermycket och tycker särskilt mycket om när man då och då får en inblick i din egen träning kopplat till någon tävling du är anmäld till, dvs hur du lägger upp prestationsbaserad träning mot ett mål.

 7. Tack for din trevlig blogg. jag lasa det sen langre tiden pa distans ( I Holland, forlat dalig svensk)
  blir ibland avonsjuka av fina kort
  mer outdoorfokus=top
  utomhustraning I skrift och evt film skulla vara kull
  background/theory om training(formen)

  • Sofia Reply

   Hej Sieta, vad roligt att du läser från Holland! Tack för din input!

 8. 1. Outdoor med barn. Och då även outdoor med ibland motsträviga barn 😂 Dvs verklighetsnära men ändå peppigt om du fattar.
  2. Gillade BBC men fattar ju att konceptet behöver utvecklas. Kanske något med outdoortema, och kanske inte i Stockholm eller Åre där alla verkar satsa. Kan man månne ha event online på nåt vis? Eller på flera platser samtidigt och connecta online?
  3. Är lite idétom för tillfället men gillar det du gör skarpt!

Write A Comment