Inlägg och erbjudande i samarbete med Nextory – du får 30 dagars gratis fritt användande och NOLL bindningstid!

Vi är många som förbereder oss för längre strapatser just nu. Kanske springer du sista långpasset innan Stockholm marathon eller jagar mil för Vätternrundan? Oavsett om du bygger kondition med längre pass eller är bara ute en stund i motionsspåret kan det vara härligt med underhållning som skingrar tankarna om trötthet eller att avsluta i förtid. Ljud i öronen via mobilen med sammanhang som får tiden att flyga lite fortare.  Här kommer en lista på ljudböcker eller annan underhållning som alla finns på mobilappen Nextory och som jag antingen lyssnat på medan jag suttit på en cykel eller som jag tror passar för det!

5 bra deckare

Lättsmält och trevligt, relationer

Nextory gratis i 30 dagar

Nextory fungerar som Spotify (och vi älskar ju spotify). Ett månadsabonnemang aktiveras med min kod (KLICK, koden är förifylld, fungerar för nya användare) som ger dig 30 dagar helt fritt lyssnande, och du har tusentals boktitlar att lyssna på, eller läsa på platta/mobil.

När du startar ditt abonnemang behöver du ha ditt bankkort till hands. Du knappar in dina uppgifter, en krona dras – som du sedan direkt får tillbaka. Tadaa, redo med en gratismånad! Ladda hem appen till din telefon, android eller iphone och läs/lyssna allt du kan!

Hur fungerar Nextory?

Nextory är som sagt en app med tusentals böcker och nya tillkommer hela tiden! Du kan ha tre böcker nedladdade eller som du har aktiva samtidigt, du kan läsa hur många böcker per månad du vill och det fungerar att lyssna i offlineläge om boken är nedladdad. Böcker du läst eller väljer sparar du i “min lista”, därifrån plockar du lätt upp dem till att vara en av tre aktiva. Vill du inte stanna kvar efter din provmånad säger du bara upp i slutet på månaden och inget debiteras ditt konto. Vill du fortsätta kan du välja mellan abonnemang  för 99, 199 eller 249 kr där premium, 249 ger tillgång till allt. Det är förresten aldrig någon bindningstid, inte efter provmånad heller.

tre rysare som slukar dig

Utfärdar härlig varning för samtliga dessa tre böcker. De ger kalla kårar och suger in dig. Fantastiska böcker alla tre som drar dig in i storyn och som du minns i år efteråt. Superkvalitet, således.

Humor som får dig att skratta rakt ut

Men du cyklar väl inte med hörlurar?

Jo. Med en plopp i och den andra ur och jag hör trafiken bra då. Eller så cyklar jag med Trekz titanium som är hörlurar som inte sitter i öronen, utan ljudet kommer via vibrationer igenom kindbenet (sjuk grej, jag vet). De kopplas med bluetooth så på så sätt slipper jag sladdar och har inga ploppar i öronen. Annorlunda i början, men riktigt bra för koll på omvärlden.

i samarbete med nextory – Hoppa in och hämta tusentals böcker – gratis i 30 dagar! (klick!)

 

Author

Write A Comment