Kategori Löpning

Löpevent i Stockholm

run happy day, löparevent i stockholm

Visst vore det väl underbart om en fick chansen att helt grotta ner sig i löpning under en dag? Få teknikgenomgångar, köra styrka bara för löpare, stretcha ut i yoga anpassad för löparkroppar, springa, springa, springa för flow och endorfinrus, snacka löpning med likasinnade, nörda ner sig totalt och bara vara löpning?! Och i tillägg, …Läs hela inlägget.

Trailrunning i Kilsbergen

craft löparjacka3

I helgen var jag i Kilsbergen utanför Örebro på mysigt och kul kompisbesök. Där finns helhärliga inspirerande löprundor att springa och fina mtb-leder att upptäcka i Kilsbergen, så på lördagen gav vi oss ut på en åtta kilometer lång skogsrunda. Löpning på smala skogsstigar med björksus i öronen gör något med mig. Att sätta ned …Läs hela inlägget.

Spring backar

Spring backar. Långt och länge eller kort och rappt. Brant och hårt eller segt och sluttande. Spring backar, det är styrketräning medelst löpning, för muskler och hjärta. Spring backar! Allt behöver inte alltid vara så genomtänkt. Bestäm dig bara. Idag: Fokus backar – det kan betyda att du beger dig till det största berg du …Läs hela inlägget.

Löpträning med Medley

löpargrupp medley

Världens bästa Malin Ewerlöf har utbildat Medleys löpcoacher, igår kväll sprang TEAM-Uppochhoppa  löpskolning och intervaller med Malin i samarbete med just Medley. Medley har flertalet löpgrupper som utgår från deras center och en kan säga att vi fick ett smakprov som gav mersmak. Vi inledde med löpskolning. Det är så bra med löpskolning. Gör din …Läs hela inlägget.

Tröskelpass (jobbigt!)

Det blir mycket kondition nu, och mycket tröskelpass och tuffare intervallpass på VO2Max, men det är ju för att det fungerar så himla bra mot målen, så häng på vettja. Dagens utmaning ser enkelt och rakt ut, men är faktiskt tufft, särskilt mot slutet. Om du vet med dig att du borde gjort lite fler …Läs hela inlägget.

annonser

Vill du synas här? -
kontakta mig.

instagram @uppochhoppa