Löpning

Adidas Adipure 360

Sep 09-12

Adidas AdiPure360 är en sko jag testat i någon vecka nu. En mjuk och följsam sko för maximal kraftöverföring ner i underlaget, löpning eller varierad träning. Siffrorna 360 kommer från att foten ska bygga styrka i alla riktningar och vara obehindrad i rörelse, det är en något “påklädd” barfotasko. Jag har sprungit i skor med barfotakänsla i många år nu. Sauconys lätta racingsko A type, och senaste tillskotten innan AdiPure är Merrells barfotadoja. Löpmässigt skulle jag säga att denna sko hamnar någonstans mitt emellan de två skorna. Absolut en löparsko, foten får hjälp in i löpsteget och blir inte stum mot underlaget som en ren barfotasko kan bli i förlängning. Jag kan närmast beskriva det som en glad doja som vill ut och hitta på roligheter!

Adidas känner mig och bad mig testa skon i blålila nyans som enligt mig också är den snyggaste damfärgen av de jag sett. Adipure360 görs för både dam och herr. På Sportamore har jag sett den i svart och lila för damer, och blått för herrar. På Zalando finns herrvarianten i snyggt grått med gul sula, och i helgult och damskon även där i svart och lila. På Adidas egna webshop finns inte heller alla nio färger som det talats om i pressmeddelande. Något limegrönt hade varit snyggt tycker jag. Undrar om en sådan finns?

Sammanfattningsvis: En härlig träningssko som kan hänga med på det mesta och ger dig bra känsla mot underlaget. Fem upphopp av fem möjliga!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaViktoria Sep 09-12 at 9:34 pm

  Är riktigt nyfiken på barfotaskor, borde kanske spana in ett par 360 =)
  (min segergest kommer, när jag fått med mig sambon ut för att ta kort på mig 😛 den där jackan är jag mer än sugen på)

 • Reply Löpartights för höstens löpning | uppochhoppa.se Sep 28-12 at 6:20 am

  […] 1) Craft Performance Thermal tights. Tights för höstlöpning med tjockare lager tyg och ruggad insida. Reflexer i 360 grader och perfekt skräddad passform. Dessvärre har jag inte hittat någon e-handelbutik som har dessa i sortiment. Runnersstore har haft dem (600 kr) men uppger att varan är slut. Mitt tips blir därför att ge sig ut på stan och leta. Det här är mina absoluta favoriter sedan många år! (Jackan heter woolstretch jacket och kommer från Craft, skorna är Adidas AdiPure360.) […]

 • Leave a Reply

  H‰lsa
  Träningsbloggar | Styrketräning.net