Adidas AdiPure360 är en sko jag testat i någon vecka nu. En mjuk och följsam sko för maximal kraftöverföring ner i underlaget, löpning eller varierad träning. Siffrorna 360 kommer från att foten ska bygga styrka i alla riktningar och vara obehindrad i rörelse, det är en något “påklädd” barfotasko. Jag har sprungit i skor med barfotakänsla i många år nu. Sauconys lätta racingsko A type, och senaste tillskotten innan AdiPure är Merrells barfotadoja. Löpmässigt skulle jag säga att denna sko hamnar någonstans mitt emellan de två skorna. Absolut en löparsko, foten får hjälp in i löpsteget och blir inte stum mot underlaget som en ren barfotasko kan bli i förlängning. Jag kan närmast beskriva det som en glad doja som vill ut och hitta på roligheter!

Adidas känner mig och bad mig testa skon i blålila nyans som enligt mig också är den snyggaste damfärgen av de jag sett. Adipure360 görs för både dam och herr. På Sportamore har jag sett den i svart och lila för damer, och blått för herrar. På Zalando finns herrvarianten i snyggt grått med gul sula, och i helgult och damskon även där i svart och lila. På Adidas egna webshop finns inte heller alla nio färger som det talats om i pressmeddelande. Något limegrönt hade varit snyggt tycker jag. Undrar om en sådan finns?

Sammanfattningsvis: En härlig träningssko som kan hänga med på det mesta och ger dig bra känsla mot underlaget. Fem upphopp av fem möjliga!

Author

2 Comments

  1. Är riktigt nyfiken på barfotaskor, borde kanske spana in ett par 360 =)
    (min segergest kommer, när jag fått med mig sambon ut för att ta kort på mig 😛 den där jackan är jag mer än sugen på)

  2. Pingback: Löpartights för höstens löpning | uppochhoppa.se

Write A Comment