18 
En femtedels löparsko

Idag, löningstisdag och allt, får du en femtedels löparsko gratis hos Sportamore. Jag undrar vad jag saknar för skofärg i min garderob. Grön kanske. Eller gul? Kvalar de här som gröngula och därmed diskvalificerar mig från köp? Hm. Tåls att tänkas på.

tips barfotalöpning 1024x679 En femtedels löparsko

20 % rabatt på alla löparskor alltså. (Gäller 25 september).

Plockade du upp en Metro och hittade hit för lite träningsinspiration? Välkommen! Om några timmar får du mellanmålstips, sen ska vi grodhoppa i eftermiddag. Scrollar du ner kan du bli en sån där som smiter från jobbet i löpartights på lunchen. På tal om löpartights. Imorgon tipsar jag om två bra sådana att dra på när hösten kryper närmre. Middagstips, desserter, en bebis och pepp om du scrollar lite. Hur gör man för att få platt mage och är det viktigt?

bra träningsblogg 1024x749 En femtedels löparsko

Tisdagar är bra träningsdagar. Vad gör du idag?

Reagera/Agera. SOFY

18 thoughts on “En femtedels löparsko

 1. … jag skulle vara rätt nöjd om jag fick såna armar som du har – för DET känns rätt viktigt :)
  Jag surfar in och kollar skor, även om egenföretagaren inte har löning alls. Skor känns ju ganska viktigt faktiskt.

 2. Vad jag gör idag? Jo, jag väntar på att min bebis ska behaga komma ut! Det kommer nog bli ett rejält träningspass. Annars drömmer jag om kommande löprundor och träningspass under hösten och vintern.

 3. Jag inspireras här nästan varje dag. Din blogg ger mig vardagspepp att ta tag i det mesta som är svårt. Fem kilo mindre och en piggare blick har jag också dig att tacka för. Jag kommenterar sällan (nästan aldrig) men nu ville jag skicka iväg några ord. Tack för att du inspirerar mig!!!!!

  1. Tack snälla för fina kommentar. Jag blir helt varm i hjärtat när jag får “bevis” på att mina ord gör skillnad i andras vardagsliv. TACK för att du tog dig tid att kommentera! <3

 4. Blev impad av ditt lunchträningstips-inlägg – för det inte bara peppar, utan visar på att träning är möjligt på alla sätt och vis – även om man jobbar och har familj. Det tackar jag dig för! Själv ska jag i dagarna investera i ett gymkort och jag har nu äntligen valt kedja :)

  Allt gott!

  Emilia

  1. Klart det är möjligt. Allt är inställning. Vad kul att du valt kedja, var blir det träning framöver?

 5. Om du saknar dubbade skor till vintern kanske det är ett par Icebug Anima du ska slå till på? De är ju lila dessutom! ;) Jag är sugen på ett par men jag ska förhoppningsvis opereras i vinter och då kommer jag inte kunna springa.

 6. Blir inspirerad och motiverad och vansinnigt avundsjuk av alla fantastiska bilder du läger upp Sofia! Dagens träning här bjöd på någon kilometers promenad i tempo satt av förvärkar alt. Klara. Nu kommer vi från “barngympa” det ska dock inte underskattas att springa, krypa, klättra efter en 1,5åring i en hinderbana i 1 timme gravid i 9e månaden… Längtar dock efter att springa…som jag längtar! Så tills att jag kan njuta av egna endorfiner får jag väl njuta av dina…

 7. Envisa bebisen har satt sig på tvären redan innan hon är ute och när jag ligger där på britsen inför vändningsförsök läser jag Metro och så ser jag DIG! Vad roligt :-) . Låg och tänkte på vilken fantastisk utveckling din blogg har gjort sedan jag började läsa för ca 4 år sedan! Fast jag är lika inspirerad och road då som nu :-) . Keep it up girl och tack!

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.