I Oslo hittade jag de här fyra snyggingarna. Jag minns inte riktigt, men det kan ha varit på XXL, hursomhelst hade de nästan bara skor från Adidas på hyllorna. De flesta av säsongens skor är lätta och tunna “springa snabbt skor”. Det är verkligen häftigt hur marknaden svängt från dämpade skor till mer neutrala, tunna racedojor. Jag klagar inte, de har alltid varit mina favoriter – och jag tror att de allra flesta får ett bättre och piggare löpsteg med mer kraft i tunnare skor.

Barfotaskor och barfotalöpning är dock något annat, en helt annan sorts löpning. Missade du inlägget kring hur du kan förbereda dina fötter för löpning med barfotaskor så har du här en ny chans: tips för barfotalöpning!

Author

5 Comments

    • Sofy Reply

      Attans är det! Jag letade ju efter namnet och tyckte mig se att det var en feather..men de stod iofs intill supremen så du har säkert rätt! Lika är de i alla fall. Och snygga!

  1. Åh, de där blåa Freshride skorna är jag sugen på. Måste sticka iväg och testa! Eller kanske först kolla nätet så de finns någonstans ;)Långt att åka till Oslo! =)

Write A Comment