Fyra snygga

cc freshride 1024x485 Fyra snygga

adidas adizero feather 1024x679 Fyra snygga

adizero supreme 1024x589 Fyra snygga

adidas cc freshride 1024x555 Fyra snygga

I Oslo hittade jag de här fyra snyggingarna. Jag minns inte riktigt, men det kan ha varit på XXL, hursomhelst hade de nästan bara skor från Adidas på hyllorna. De flesta av säsongens skor är lätta och tunna “springa snabbt skor”. Det är verkligen häftigt hur marknaden svängt från dämpade skor till mer neutrala, tunna racedojor. Jag klagar inte, de har alltid varit mina favoriter – och jag tror att de allra flesta får ett bättre och piggare löpsteg med mer kraft i tunnare skor.

Barfotaskor och barfotalöpning är dock något annat, en helt annan sorts löpning. Missade du inlägget kring hur du kan förbereda dina fötter för löpning med barfotaskor så har du här en ny chans: tips för barfotalöpning!

Reagera/Agera. SOFY

5 thoughts on “Fyra snygga

    1. Attans är det! Jag letade ju efter namnet och tyckte mig se att det var en feather..men de stod iofs intill supremen så du har säkert rätt! Lika är de i alla fall. Och snygga!

  1. Åh, de där blåa Freshride skorna är jag sugen på. Måste sticka iväg och testa! Eller kanske först kolla nätet så de finns någonstans ;) Långt att åka till Oslo! =)

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.