Ni är nog väldigt många som ska springa på Lidingö i helgen. Lidingö 30 km sista milen är samma mil som  Lidingö tjejlopp. För er som aldrig sprungit den milen har jag skrivit en guide kilometer för kilometer. Ett mycket uppskattat inlägg som jag vet har hjälpt många att orientera sig och lägga upp sitt lopp.

Lidingö tjejlopp – bansträckning och taktik

Efter att ni fått full koll på era tio, eller era 20-30 kilometer kan ni också läsa 30 bra tips inför Lidingöloppet. Jag tycker det är 30 bra tips, som går helt perfekt att läsa i sista stund.

Den här helgen förra året såg jag ut såhär. Då på pressfrukost med Adidas. Känns surrealistiskt att bebisen som låg i magen inom kort springer!

Ladda bra, tänk glada tankar och ge järnet!

Author

7 Comments

 1. Måste säga att det inlägget hjälpte mig massor då jag sprang milen förra året eftersom jag inte haft möjlighet att åka ut och provspringa. Så jag gjorde en kort sammanfattning med de viktigaste punkterna för varje sträcka för när jag skulle trycka på, spara på krafterna och jobba på. Den lappen hade jag med mig i fickan på tightsen och jag hade nog fått en mycket sämre tid om jag inte haft den.

  I år håller jag tummarna för kusin som springer 3mil och JoHo som springer milen, hejja hejja!

  • Sofy Reply

   Roligt att höra Elin, det var ju precis så det var tänkt!

 2. Jag sprang idag och hade jättestor nytta av dina tips, tack tack! Framförallt värmde jag upp mycket mer än vanligt så att jag hade pulsen uppe redan från start, och så kändes Abborrbacken mer avdramatiserad!

  Och det gick strålande, nytt PB på tiden 47:30. Yeah, baby! 🙂

 3. Sprang Lidingö Tjejlopp igår, jag tog åt mig av dina bra tips o yes va bra det gick! Tack! 🙂

Write A Comment