Vet ni? Jag äger inte ett enda par löparskor från Nike. När man tänker efter är det helt ologiskt, galet och lite stört. Jag har inte aktivt valt bort dem, långt därifrån – det har bara blivit så att jag haft och köpt andra favoriter. Jag undrar just när det ska bli ändring på det.

Hursom. Idag är jag med och springer med Nike Runnig Sweden. Om jag bara visar upp ett piggt löpsteg tror jag det funkar ypperligt med att dyka upp i Sacony Kinvara 2. I hope! Samling vid Intersports flagshipstore på Drottninggatan klockan 18.

Author

4 Comments

  1. Haha…samma här! Eller jo – jag äger ett par Nike Free, men jag har de bara i alla andra sammanhang utom när jag springer…konstigt kan man tycka. Ska dock ge dem en chans snart, jag hoppas att jag snart har ett par i min ägo.
    Kör hårt idag!

  2. Haha jag har inga Nike heller. Det gick så bra så tills den där Mattias påpekade det. Men jag tycker adidas, Brooks och Asics är så mkt bättre för mina fötter :). Ha så himla kul!!!!

  3. Hur är Sacony Kinvara 2 att springa i? Har varit lite sugen på att prova sacony, men har alltid tagit det säkra som för mig är asics före det osäkra. Men nästa gång jag byter kanske jag ska vara lite mera vågad!

Write A Comment