Glädjen och peppen vet inga gränser! Gissa vem som precis joggade runt Årstaviken och därmed slog löparrekord sedan bebéns ankomst?!

20120820-131002.jpg

Det var jag, jag, jag!!!

Springer du är du en löpare. Oavsett fart, mängd, längd. Kom ihåg det!

Author

17 Comments

 1. Härligt jobbat!! Och tack för påminnelsen! Det kan behövas när man lufsar runt… Men jag är nöjd över att ändå numera kunna kalla mig löpare!

  För övrigt, kan du inte tipsa om några bra löparkläder för hösten? Tänkte inte så mycket på snygga nyheter (fast gärna sånt också) utan mer hur man ska klä sig för att inte frysa alt. svettas?

 2. Pingback: Rekord i lunchlöpning | atomia-site-title

 3. Åh va härligt!!!
  Önskade att vi också hade den möjligheten på vårt jobb. Gött med energi!

 4. Nja alltså, jag vet inte det jag. Jag springer tre kilometer i veckan under sommarmånaderna, jag är osäker på om det verkligen gör mig till en löperska 😉 . Skeptisk. Mycket skeptisk 😀 .

 5. Fy sjuttsingen vad det låter härligt. Själv knåpade jag ihop ett eget intervallprogram idag, och det var precis vad som behövdes – intensivt, svettigt och pulshöjande!

  Heja oss löpare!

  E

 6. Underbart sagt, de ska ha tänka på när ja tänker motsatsen. Och grattis till mänga & längd rekordet!

 7. Grattis!
  Och tack för den sista raden. Då kanske t.o.m jag fortfarande är en löpare i mitt något begränsande tillstånd 😉

  Ps: Kom på att jag lovade maila vagnlänken- gör det nu på en gång så kolla mailen inom kort!

  • Sofy Reply

   Lovely!

   Och för alla er som undrar – NEJ, jag förstår inte varför plötsligt min bild dyker upp på er andra som kommenterar. Nu är det natt, lite sömn på det så får jag se om jag kan få bort mitt face från alla era glada hejarrop i morgon. Och TACK för ert pepp!

 8. Bra jobbat! Och gulle dig för de orden på slutet! Min man säger ungefär samma sak till mig då och då när jag inte tror på mig själv, men av någon anledning tror jag mer på dig än på honom 🙂

 9. Den sista raden behöver jag påminna mig om ibland. När folk tycker att man är långsam, eller om bara jag själv är det 🙂

Write A Comment