I somras fick jag ett presentkort från sportbutiken Zalando som tyckte att jag skulle testa deras internetshop. Okejdå sa jag. Sen tyckte de att jag skulle lägga in länkar om Reebook easytone. Det tyckte inte jag. Däremot sa jag att det skulle kännas väldigt naturligt att visa vilka skor jag faktiskt köpte – om jag nu skulle beställa skor.

Gissa om jag beställde skor. Well yes. Jag var inne på att köpa någon kul cykeltröja först, för de har många roliga designade tröjor som jag aldrig sett på den svenska marknaden. En långärmad cykeltröja med fickor bak hade kunnat komma väl till pass, men när de roligaste fanns med korta ärmar blev jag kräsen. Och så kunde jag ju inte blunda för ett begär. Sen fyra år (är det väl nu) har de mig i ett fast grepp som jag inte kan ta mig ur. Saucony grid type A5.

När de dessutom var aningens nedsatta och mina 700 kr i presentkort räckte till större delen av köpet slog jag till. Själva köpprocessen var smidig, jag gillade att jag kunde ta betalningen på faktura och inte gräva fram plånbok och visakort (behöva resa mig från soffan vid köpet) och skorna skickades fraktfritt dagen därpå. Jag tror det var i söndags jag la beställningen och idag kunde prinsen hämta paketet åt mig.

Här är de – nya springasnabbtskor med kaxiga “Get some!” under sulan. Jaha. Någon måste visst börja springa intervaller på bana igen…

156 gram lättviktssko! (vilket inte framgår hos Zalando). De har mycket skor från Saucony på Zalando. Som jag förvisso tycker att de kunde beskriva bättre, men utbudet är bra.

Author

2 Comments

  1. Jag har beställt fler ggr från Zalando (de har mycket REA-barnkläder), men mina paket har levererats direkt hem till dörren?!

    Ps: Jag mailar dig om lunch- hoppas vi kan hitta en tid. Jag är helt plötsligt ganska mkt mer flexibel då jag inte jobbar heltid…

  2. Gött med nya snabba skor! Jag handlade på Zalando för första gången i somras, mycket nöjd jag med! Både med leverans, återköp och betalning, allt smidigt! det enda “negativa” är väl att jag måste ha glömt att kryssa bort att jag inte vill ha reklam, de mailar väldigt ofta (och jag har varit för lat för att avprenumerera)

    Parantes: Odlo är Js favoritmärke vad det gäller cykelkläder, han har flera plagg därifrån, mycket nöjd med dem! om du skulle råka hitta nån långärmad så småningom 😉

Write A Comment