Spring!

I morgon springer flera vänner jubileumsmaran i Stockholm. Löpning i tävling som för hundra år sedan. Med skillnaden att tjejerna får vara med. Fint så.

Jag önskar löpning med pigga ben men snorig näsa och ond hals. Värdelös timeing men typisk efter vistelse i flygplansluft – så kom den, förkylningen. Formtoppning och maxpass får vänta några dagar till och jag får längta och tänka och inspireras av jubilerande löpare. Spring fort, starkt och snyggt!

20120713 212206 Spring!

Reagera/Agera. SOFY

8 thoughts on “Spring!

  1. Hej, jag har precis börjat ta min viktnedgång på allvar och undrar om du har några tips på hur jag ska göra den ännu mer effektiv!

    1. Hej! Oj, viktnedgång är inte mitt starkaste kort som så, men jag kan ge några tips kring tänk framåt. Jag tycker träning är en bra grej, särskilt för varaktigt hälsosamt liv. Sök på “komma igång med träning” här i bloggen så finns en “komigång skola” i två delar!

  2. Jag tipsar om nässköljningskanna i packningen! Jag blir alltid förkyld efter flygresor och det är alltid lika jobbigt. Men nu försöker jag komma ihåg nässköljningskannan och saltet i packningen så att jag sköljer näsan så fort jag landar på hotellet plus morgon och kväll några dagar – och så på’t igen när jag kommer hem. Helt klart värt det. Krya på dig!

  3. Lite förkylt här också så starten imorgon hänger på en skör tråd…håll tummarna att immunförsvaret gör sitt under natten..!

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.