Kategori Mountainbike

Inledande cykling

crescent-11

Jag har smugit igång cykelvåren! Äntligen, tycker kalendern eftersom det cykelrelaterade i utmaningsväg närmar sig med stormsteg. Det känns alltid lite ovant att cykla om våren, för oss som inte håller igång året runt. Nacken stretar lite idag och ländryggen berättar att den kunde ha fått några fler förberedande rygglyft. Gnäll säger huvudet, och konstaterar …Läs hela inlägget.

Det nervösa pirret inför maxning

cykelintervaller

Kan ni också känna det? Det nervösa pirret i kroppen (eller kanske mest i huvudet) inför en maxprestation? Det är en hatkärlek för mig. Jag gillar verkligen att ta ut mig, på ett sätt som inte alla gör, men ändå tar det ju emot, det ska sägas. Det finns ett motstånd mot allt som gör …Läs hela inlägget.

Crescent hjärta uppochhoppa

Det anrika orangea, passionerade och kvalitetsmedvetna cykelmärket Crescent och Uppochhoppa.se är en perfekt match på många sätt. Därför kommer jag tillhöra team Crescent och således cykla och tänka orange på två hjul från och med nu. Jag är väldigt glad för detta samarbete som jag hoppas ska bli givande även för er, vi ska se vad …Läs hela inlägget.

Trainertillskott

wpid-photogrid_1418025006937.jpg

Helt plötsligt en dag i förra veckan snubblade jag över en hyfsat gigantisk låda i garaget. En låda som innehöll en trainer! Igår monterade prinsen ihop det hela och satte sin hyfsat outtnyttjade landsvägshoj i hemmagymet. Wohoo! Sån är min känsla. Det var ett himla, himla bra initiativ helt i min smak. Plötsligt blev det …Läs hela inlägget.

Cykel för säsongen 2015 och framåt

mtbcitat

Jag har börjat cykelspana för säsongen 2015. Googlar, funderar och tänker. Mer ger det att besöka cykelbutiker förstås, provcykla och prata med de riktiga experterna. I garaget står redan en mtb med 26 tums hjul, nu ligger valet mellan att köpa 29 eller 27,5 för 2015 och framåts cykeleskapader. Jag kan se och ana fördelarna …Läs hela inlägget.

annonser

Vill du synas här? -
kontakta mig.

instagram @uppochhoppa