Vi sitter nu i bilen mot Sälen, med grejer högt och lågt och cykelglädje i muskelfibrerna. Jessica pratade precis om helgens lopp med Expressen och tipsade om det här med att cykla utan underkläder till de som tänkt annorlunda och från twitter tipsas det om myggolja. Äsch, jag planerar att cykla fortare än vad de där myggen flyger!

I eftermiddag cyklar vi de inledande kilometrarna och undersöker hur mycket uppför det faktiskt är där i början, sen hämtar vi nummerlappar, blir fotade av nämnda tidning och fixar en mysmiddag. Bra lugna och härliga förberedelser som fortsätter i morgon. Härliga tider!

20120809-133129.jpg

Author

8 Comments

  1. Lycka till!!! Vill cykla nästa år. Det är jättemycket mygg. Har vart uppe i Dalarna i sommar… myggolja är ett bra tips.

  2. Önskar er alla en helt fantastisk dag med massor av skratt, backar (både uppför och nedför), vackra vyer, pigga muskler och endorfiner så att de spruta ur öronen på er :-).

  3. Stort lycka till om vi inte ses. Vi sitter i bilen på väg upp nu. Jäklar nu kom jag på att vi glömde ta med myggstiftet. Var ju sjukt mkt myggor i Sälen när vi var där för en månad sen.

Write A Comment