Tack och bock  kroppen – nu kan vi börja jobba igen!

Tänk, jag hade glömt hur kul och snyggt det är att vara matchymatchy! Igår lyckades jag göra Ducatin rättvisa genom att dra på mig röd cykeltröja från Craft, svarta byxor, svarta skor, svarta handskar och så min röda gamla Specialized hjälm. Sen for jag fram på Ingarös lugna vägar, 26 kilometer i något som blir fartlek på cykel. Ganska snabbt till en början för att det var så kul, lugnt och fint i tuffare partier med backar (jag har trots allt varit förkyld i en smärre evighet, det värsta felet man kan göra är ju att starta om på tok för hårt) och så öste jag på stundtals där det lutade med och vinden var snäll. Klarade mig precis från regnet och hade bara härliga röda sommarträningskänslor. Ett superskönt pass!

Röda cykelkläder. Himla snyggt ändå, jag måste kanske börja matcha igen…

Author

3 Comments

  1. Har hört att det är bland det viktigaste för en cyklist att matcha; cykel, vattenflaskor och sig själv. Lyckats mycket bra!

  2. snyggt som tusan med rött, svårt att hitta tycker jag! har inte ett enda träningsplagg (okej, en sportbh faktiskt) i rött.. trist tycker jag och letar vidare 😀

Write A Comment