Team uppochhoppa.se kom i år i mål helt utan blåmärken. Hyfsat nöjda med vår runda där vi fixade 19 kontroller av de 60. Nu väntar after-aim med bankett, bildvisning, prisutdelning och avslöjade resultatlistor. Vi får väl se hur det gick i jämförelse med andra. Vi är nöjda med vår insats, men har också sett några grejer vi kunde gjort bättre. Glada var vi. Bada fick vi. Cykla, springa, klättra, paddla fick vi också. Ett rungande Hell yeah på sommarens roligaste tävling som vuxit så det knakat till detta år. Vilken stämning med 255 par ute på kontrolljakt ute till fjälls! Näst sista bilden visar GRYMMA Magnus som med personal roddar detta helroliga event!

Det blev en hel massa bilder från Aim challenge 2012. Detta var bara ett axplock, men de visar mingel innan start, starten, ruttfunderingar, några av kontrollerna med äventyrsinslag, målgång och häng efter obligatorisk fotografering i målområdet!

Author

7 Comments

  1. Underbara bilder! Jag “lånade” några men länkade till dig, hoppas det är OK! Väntar på att bilderna som visades på banketten ska presenteras på webben, lyckades pricka in flera…. 🙂 Bra jobbat, såg att ni skramlade ihop många poäng!

  2. Kul! Grymt jobbat! Vi såg er nog i folkmängden. Jag och killen min är riktigt nöjda över vår multisportdebut. Det var genom din blogg jag hörde om tävlingen första gången, vilket fick oss att anmäla oss till i år. Skoj!

Write A Comment