Första helgen i augusti, närmare bestämt den 6 augusti, går Discovery Aim Challenge av stapeln. Jag och Prinsen tävlade ju förra året och hade ungefär HUR KUL SOM HELST! I år har prinsen övergivit sin gravida fru och ska tävla i herrklassen med kompisen D. Jag står just nu utan tävlingspartner, men jag hoppas att det löser sig… Om du känner dig sugen på en utflykt till fjälls som mer kommer handla om att delta och känna på stämningen än att maxpulsa – lämna gärna en kommentar!

Om du vill bli taggad föreslår jag att du kollar in reklamfilmen, som snart också kommer köras på Discovery Channel!

 

 

Organisationen var en av sakerna jag inte nog kunde prisa förra året. I år har de satsat ännu mer och gett alla tävlande och cykeltokar/multisporttokar möjligheten att beställa coolt särskilt “Aim-ställ”. Idag är sista dagen för att kläderna ska hinna bli klara till tävlingen. Klicka på länken om du är intresserad av fina cykelkläder till specialpris!

Author

11 Comments

 1. Jag hade gärna varit med men jag är i Ramundberget den helgen. Sneglar på etappen i Hemsedal istället, men liksom du saknar jag en tävlingspartner.

  • Karin: attans! Du får söka efter en partner, det är verkligen den roligaste tävlingen jag kört!

  • Elin: Det är bara att kolla kalendern och hitta en partner. Man kan tävla i mixed eller i damklass om man är tjej och man tävlar i par.

 2. Har ett förslag…men jag mailar dig på din hotmailadress istället!

  Mvh. Katarina

 3. Det där låter riktigt skoj och jag vet att det verkade som att ni gillade arrangemanget förra året. Vill du ha sällskap av mig så är det bara att du hör av dig! Har inga som helst krav på stora framgångar i tävlandet utan det skulle bara vara kul att få vara med 🙂

  • Men Ullis… du är ju i grym form – och jag gravid i sjätte månaden då. Jag kommer inte ens vara i närheten av att orka som du kommer, och det blir nog inte så kul för dig. Tror du?

 4. Tack för att du tipsade om detta som kommer bli den roligaste helgen på hela sommaren och då ska vi ändå vara i sommarhuset på Gotland hela juli!
  Det tog en timme efter jag läst ditt inlägg så var barnvakt fixad, boende bokat och min käre make och mitt lag anmält. Ska bli himla skoj!
  Tack!

  • Åh vad ROLIGT! Ni kommer med all säkerhet inte att ångra er, årets höjdpunkt förutom Blogger Boot Camp såklart!

 5. Så klart det kommer att bli kul!
  Spelar absolut ingen roll för mig om det blir en “promenad i parken”, har aldrig varit med i en liknande tävling förut och eftersom jag inte är så förtjust i tävlingssammanshang så skulle det vara perfekt att inte känna några prestationskrav. Jag lovar att inte klaga och att du får bestämma ALLT! 😉

  Tack för tipset om Jari, ska kanske beställa någon bok att ha som inspiration inför sommaren.

  • Ha, ha, det låter ju onekligen bra att du inte vill “tävla tävla”. jag väntar på svar från en kompis – vill inte hon så kan vi absolut köra. Vi får hålla kontakten!!!

Write A Comment