Välkommen till din nya favoritblogg!

Citronlax

Enkel och supergod middag med minimal insats. Svar ja! Tvätta vackra ekologiska citroner (som du fotat i fint skimmer) noga, torka av dem och lägg åt sidan. Droppa några droppar olivolja i en form och lägg i en hel laxsida med skinnet nedåt. Salta med flingsalt, riv över citronskal, skär citronen och droppa över citronsaft. Ringla kanske över lite olivolja. Klipp några tussar dill och placera vid sidan, stick in en termometer i fisken och kör i 175 gradig ugn tills laxen får en innertemperatur på 55 grader. Ta ut laxen då – den är klar!

Du serverar med kokt potatis eller kanske har du haft potatisen i ugnen innan du stoppade in laxen, en våning upp eller ner. Inte så noga. Klyftpotatis blir liksom sällan fel eller dålig. Blandsallad. Gräddfil med lite extra citron i. Enkelt. Gott.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!