Ingen blir fet av fisk och potatis - uppochhoppa.se

Recept på god enkel fiskrätt från coops matkasse.

Sätt ugnen på 200 grader. Koka potatis i lättsaltat vatten. Lägg tinad/färsk vit fisk (kolja, torsk, etc) för fyra personer i ugnsfast form. Halvera en ask coctailtomater och skär fyra stjälkar salladslök tunt. Ös i lök och tomater i formen tillsammans med några (3-5) matskedar kapris. Häll över 1,5 dl grädde och 1 dl mjölk. Salta och peppra. Låt fisken bli klar i ugnen, ca 15 minuter och ös eventuellt med såsen efter halva tiden. Servera med kokt potatis och grönsallad.

En sanning så sann att den tåls att sägas. Ingen blir fet på fisk och potatis. Inte ens i gräddsky.

Author

4 Comments

  1. Amen to that! Ser väldans gott ut och kan ju lätt varieras med vad man har hemma.

Write A Comment