Category

Outdoor och familj

Category

Storulvån – love at first sight

Förra helgen gjorde jag mitt första besök i Storulvån och det var kärlek vid första ögonkastet. Tänk att jag inte tagit mig dit förrän nu? Jag har bara precis fått en föraning av allt vad Storulvån kan erbjuda så jag är så taggad på fler besök och mer…

I svampskogen – stövlar på i jakt på guld

Rapporterna från mina vänner och familj duggar tätt nu. I skogen finns guld att hämta; kantareller, trattkantareller (“äsch, det är så mycket, vi orkar bara plocka de gula!”) svart trumpetsvamp med mera. Jag kände svamplängtan tidigt och med ny skog att utforska har det blivit ett gäng turer…

blanktjarn pa hosten

Blanktjärnsrundan på hösten

I torsdags vandrade jag Blanktjärnsrundan igen. Blanktjärnsrundan på hösten är kanske inte precis lika fenomenal som på sommaren, men om du prickar in en solig dag kommer det turkosa vattnet glittra fint mot dig. Vandringsleden ligger också fint skyddad på lågland, vilket är toppen om det råkar vara…