Category

Outdoor och familj

Category

Medelst budgivning startar: tillför lugn

Om du följer mig på instagram vet du att jag budar på ett hus just nu. Jag säger jag, eftersom det de facto är jag som sköter det men det är ju förstås vi. För huset vi tittade på i Åre i onsdags var härligt. Inte perfekt, men att vänta…

Påsk 2018

Påsken 2018 kom i rasande takt mitt i en lång deadlinelista för mig. Jag lät därför helt sonika påsken starta först på långfredagen och jobbade som ett litet bi under hela skärtorsdagen. Resten av familjen reste i förväg och jag fick komma efter. Här kommer påsken 2018 i en…

Ta er ut! Inspiration till uteäventyr

Åh vad jag önskar att det stod stora skyltar vid nationalparker och parkeringsplatser i anslutning till skogar, friluftsområden och strövområden. “Välkommen till världens största lekland – för alla”, så att fler verkligen får det inpräntat. Jag blir in i själen lycklig om dagens inlägg och bilder från vår utesöndag…