PR och Partners

Uppochhoppa.se är en träningsblogg som funnits sedan 2007. Varje vecka landar tiotusentals träningssugna på min orangea plattform för att inspireras, motiveras och engageras. Uppochhoppa.se rankas högt på den topplista över mest inflytelserika träningsbloggarna i Sverige enligt kommunikationsbyrån Cision, samma resultat när Twingly rankade träningsbloggar 2012.

Långvariga samarbetspartners: Intersport, Craft, multisporttävlingen Discovery Aim Challenge, Ramundberget, Skistar, Vasaloppet, Silva, Marmot. Bolag som jag gillar, som gillar mig, och där vi byter idéer och har en utvecklande dialog.

Vill du prata orange? sofia@uppochhoppa.se

Kan jag lita på dina ord? Bloggen innehåller material som inspirerar till träning och ett sunt liv. Här finns både kladdkaka och backintervaller. Jag skriver alltid min ärliga åsikt – positiv eller negativ- och det framgår alltid om jag fått produkter för test eller själv inhandlat dem. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna ge min åsikt vidare till läsarna. Jag går på events och läser pr-mail som skickas till mig för att hålla mig uppdaterad – och uppdatera andra. Jag annonsmärker alltid sålt utrymme.

starkare snabbare löpare PR och Partners

marmotoutdoor PR och Partners

 Craft och Marmot sponsrar mig med träningskläder. De utgör en bas i min garderob, men jag är inte på något sätt bunden att synas i dem vid framträdanden eller med en viss procent. Vad jag tar på mig bestämmer jag själv!