Kategori Skidåkning

Bilder – Jon Olsson Invitational

wpid-mg_7962.jpg

Några bilder från fredagens kval i Jon Olsson Invitational, big air tävling i Åre, med en hel drös grymma jibbers. Yngsta tävlande var 13 (!!!) år, kan ni fatta? Fotocred till Prinsen. Spektakulärt och roligt för publiken med inverteringar, volter, snurrar och klockrena/crashlandningar.

Åka skidors skidtest 2015

åka skidor skidtest

I måndags och igår jobbade jag för Åka skidor, som en av åtta skidtestare i Åka skidors stora skidtest 2015. Jag testade all mounatin skidor, och resultatet kommer såklart i tidningen till hösten. Åka skidors stora skidtest är verkligen en stor grej för alla skidåkare och skidälskare. Testet brukar lusläsas, och jag vet så många …Läs hela inlägget.

Sofias skidskola: tankar om skidåkning med barn

liten skidåkare

Vi har väldigt roligt i skidbacken nu, min lilla skidåkare och jag. Utvecklingskurvan är brant och självförtroendet stort. Jag njuter, flikar in små tips och försöker haka på diverse upptåg. Vi låtsas att vi är motorcyklar och alternerar med händerna på knäna och kryper ihop som köttbullar. Jag försöker säga mera JA! med utropstecken än …Läs hela inlägget.

#sofiasskidskola, del 5: Hur lär man barn att åka skidor?!

lära barn åka skidor

En vanlig fråga – den vanligaste – är “hur lär man små barn att åka skidor“. Idag ska jag äntligen dela med mig av det! Kan små barn lära sig att åka skidor – och från vilken ålder börjar man? När barnet har hittat hyfsad balans och kan stå och gå bra i skor är …Läs hela inlägget.

#Sofiasskidskola, del 4, att ta sig upp efter att ha ramlat

skidskola, ta sig upp efter att ha ramlat

I flera delar, både text och video fortsätter min serie om att lära barn (och vuxna) att åka skidor. Denna del passar bäst för äldre barn, tonåringar och helt vuxna då teknik kan bli lite knepigt för toddlers. I filmen nedan ger jag enkla tips på hur du tar dig upp efter att du ramlat. …Läs hela inlägget.

annonser

Vill du synas här? -
kontakta mig.

instagram @uppochhoppa