Kategori Sofy tipsar

Utflyktstips Ingarö och Värmdö

artipelag utflyktstips värmdö

För er som bor i Stockholm, eller som kommer hit på besök i sommar har jag några utflyktstips på Värmdö och Ingarö. Det är enkelt att ta sig ut hit till innerskärgården på väg 222, kommer man söderifrån på motorvägen behöver man inte ens in i själva Stockholm, och från norr siktar man mot östra …Läs hela inlägget.

Tips för nyblivna mammor

tips nybliven mamma

Det finns många listor på vad man behöver ha eller köpa tills det kommer bebisar, också finns det en hel massa råd som man får – oavsett om man ber om det eller ej. Jag kör stenhårt på devisen att allting ordnar sig och att man ska välja ett fåtal källor att lita på. Dock …Läs hela inlägget.

Oväntat besök

överbliven kakdeg

Minns ni kolakakorna med solroskärnor? De är som sagt mina favoriter, så pass att jag när jag bakar dem alltid tar i lite extra med degen och inte alltid bakar ut dem på en gång. Jag brukar spara en rulle i frysen, färdig och klar att skiva upp om man får oväntat besök. Klassiskt husmorsknep …Läs hela inlägget.

Träningsfrisyr

wpid-photogrid_1394088113719.jpg

Idag gjorde jag en favoritträningsfrisyr, med lite extra kontorstwist. Till hälften inbakad sned luggfläta dras bakåt och fästs upp i en tofs. Tricket är att fläta den nära huvudet så blir det inte buckligt eller löst. Den extra twisten blev att jag gömde själva snodden med en hårslinga, bara att vira runt och fästa med …Läs hela inlägget.

Afho med Åsa Fornander

afho

Man kan nästan säga att jag smygstartade den här träningsveckan igår – eftersom det var första passet efter ett helt gäng dagars vila. Vad jag pysslade med? Jo jag gjorde något så ovanligt som att dansa. Afho, med Åsa Fornander på Sats spårvagnshallarna under ett releasevenet för det nya initivet your next move. Your next …Läs hela inlägget.

Vardagslyx

vardagslyx

Doftljus från Humanity och fina läppstift från Michael Kors (endast hos utvalda Kicksbutiker) är två saker som gör min vardag lite extra härlig just nu. Vem bryr sig om lite trötta ögon och hackig sömn om man kan dra på nyansen “bombshell” på morgonen och gå ut och rocka en ny dag? Dagens tips får …Läs hela inlägget.

Min favoritfoundation

Zemanta Related Posts Thumbnail

Lancome Teint Miracle foundation. 10 års forskning och 7 patent. Just det är lite skitdetsamma tänker jag, men SPF 15 och att jag aldrig någonsin haft en foundation som ger lika fint resultat gör att jag tänker “det drabbar ingen fattig” och drar kortet på 440 spänn. Men den är väldigt dryg därtill, det ska …Läs hela inlägget.

Länkkärlek

Vi drar av lite länkkärlek tycker jag! Jag gillar att kika in hos Annika. Det är glatt, entreprenörigt och härligt. Tänk om designen kunde vara lite snyggare… och mobilbilderna något färre, det önskar jag mig från Annika 2014. Varför då? Jo för att det vore ännu roligare att läsa då, helt enkelt! Peppen är stor …Läs hela inlägget.

Länkkärlek

hjärta länkkärlek

Idag har Twingly berättat vilka som är de mest inflytelserika träningsbloggarna*. I alla fall sett till länkvärde – Lovisa vinner ganska överlägset. Mellan Sara som är tvåa och mig som är trea är det förhållandevis tight – och sedan är det en lucka neråt igen. Jag försöker jobba aktivt med länkkärlek och tänker att det …Läs hela inlägget.

5 saker en onsdag

Saker som händer på en onsdag som råkar vara idag: Intressant uppföljningslunchmöte som skulle kunna vara starten på ett hårt men roligt jobb i många år framöver. Vi får se om vi tar oss närmare och om magkänslan säger ja. Jag ska provköra vår nya bil, som vi bokat men inte kört ännu. Efter lite …Läs hela inlägget.

Crossfittävling i Sätrahallen

På lördag och söndag är det tävling i crossfit i Sätrahallen i Stockholm, tävlingen heter Nordic Showdown och samlar 150 atleter. Om jag hinner ska jag ta mig dit en sväng och kika, krama Åsa och supporta henne genom att köpa en enligt mångas recensioner, grym bok på temat paleo. Nu kommer en lång parentes, …Läs hela inlägget.

Länkkärlek

Kolla in Fitness-Lifestyleredaktionens roliga magövningar att göra i par. Ser supertuffa och roliga ut! Läs Annies enkla och så jäkla braiga måndagspepptips från igår. Snap out of it! Kanske en kesokaka till mellis? Lina är grym, jag måste påminna mig själv att läsa oftare! Bra styrkeövningar för löpare – det bjuder Lovisa på här! – …Läs hela inlägget.

Tvåbarnsmammor

Jag är lite trött, men omvärlden är pigg. Det är träning och löpning och härligheter var jag än ser. Igår hann jag springa till föris, men det är så kort att jag inte ens blev andfådd, så det kan man inte skriva blogginlägg om direkt. Det kommer skidåkningskataloger i brevlådan, nyhetsbrev om vårkollektioner  och ikväll …Läs hela inlägget.

Sofy karriärtipsar: del 6 om Linkedin

Linkedin är ett bra verktyg om man använder det rätt. Jag är inget superproffs, men jag har några bra regler som jag tänkte dela med mig av. Kanske kan du förbättra dina sätt att jobba med detta verktyg i ditt arbetsliv. 1) Just det – ditt arbete. Håll isär dina kanaler där det går. Facebook …Läs hela inlägget.

En ytlig lista

Jag tänkte utmana bloggvärlden på att hänga på på en lite ytlig lista. Jag vet vid det här laget vilket favoritmärke många bloggare har när det kommer till löparskor eller sportbh:ar. Men livet består ju av lite mer än så. Vi nyttjar säkert en hel drös produkter som vi gillar eller bara vant oss vid, …Läs hela inlägget.

annonser

Vill du synas här? -
kontakta mig.

instagram @uppochhoppa