Kategori Sofy tipsar

Lounge 385 i Åre

familjedagibacken-1

När jag jobbat i Åre har jag i princip varje dag suttit på Lounge385, caféet i nya stationshuset. Jag har så mycket gott att säga om det så jag tänkte, vad bättre än att rekommendera det här i bloggen så att alla ni också kan hitta dit. Jag trodde, helt felaktigt, att caféet skulle vara …Läs hela inlägget.

Allt är möjligt i Åre

enbildfullavlängtan

Vacker text, om härligt besök i bästa Åre.  I could live there. Originaltexten publicerades i Magasin Åre 2006 då de bad den Kanadensiske demonskribenten Leslie “Doc” Anthony beskriva sin kärlek till orten. Nu, nästan tio år senare, har Doc återbesökt Åre, uppdaterad sin fantastiska text och publicerat den i sin hemort Whistlers lokala tidning Pique.

Lofsans och Jessica Almenäs bok: Stora löparboken för kvinnor

lofsan bok

Lovisa “Lofsan” Sandströms och Jessica Almenäs bok som de döpt till Stora löparboken för kvinnor kom hem till mig i brevlådan i förra veckan på författarnas begäran. Klart man inte tackar nej till att lösa böcker. Om löpning. För kvinnor. Cirka flera av mina favoritsaker i den meningen faktiskt! Den här boken är väldigt, väldigt …Läs hela inlägget.

Lästips: pt-fias bok tio i topp

Grattis till Pt-fia, aka Sofia Sjöström för den fina, fina och härliga boken Pt-fias tio i topp. Den är urmysig, vacker, glad  och har väldigt fint bildspråk! Det är dagens lästips. Och du – den passar perfekt som exempelvis “Grattis att du kom in på universitetet-present” eller flyttahemifrånbok till unga kvinnor av idag. Hela livet …Läs hela inlägget.

Poddar jag gillar

blåbärshjärta

Podcasts är kul. Här kommer, utan inbördes ordning ett gäng poddar jag gillar! Det är roligt att upptäcka nya men ibland svårt att hitta guldkornen! Hanna Pees otroliga podcast Marathonpodden Barnvagnspromenader Källan Startuppodden Träningsglädje talks P3dokumentär Fysiopodden Hälsa på dina villkor Joller – en podcast föräldrar emellan Knattetimmen Värvet Serial Maktministeriet Better bloggers podcast Sommar/Vinter …Läs hela inlägget.

annonser

Vill du synas här? -
kontakta mig.

instagram @uppochhoppa