Fem träningsbloggar jag gärna kikar in hos just nu. Som inte är den där klicken som precis alla läser, men som är på G och verkligen up and coming i träningsbloggvärlden. Jag gillar er tjejer och vill ge lite länkkärlek av bästa sort!

1) Bodycomf. Helena är klok som en bok och inte särskilt rosa vad jag kan se (utan mer turkos, en härligt frisk färg, inget fel på rosa, men ni fattar). Hon är yberstark och cool och liksom härlig. Balanserad, kunnig och smart. Jag vill träna styrka med Helena och hoppa högt på boxar.

2) Fanny Roethlisberger. Vi har inte alls särskilt mycket gemensamt, men ändå tycker jag att det är kul att kika in hos Fanny. Hon är typ purung och stark och gillar att baka. Och har insikter som få tjugosomethings har. Jag hoppas hon mår bra.Vi skulle kunna äta cheesecake ihop. Fanny får baka den, vi sliter ut en generation i taget.

3) Nicole Soraya. En snygg träningsblogg som jag alldeles nyss börjat besöka. Ofta välformulerat. Ofta smart. What’s not to love? Om vi skulle ses? Ja, vi skulle väl springa fort, göra armhävningar och prata photoshoots kanske.

4) Stepup2fitness. Varma, härliga, innerliga Betty som har ett driv som går att ta på, som älskar kettlebells och som jag gärna skulle snacka (bland annat) business med. Hon driver eget, är engagerad och en vän på distans. Och fantastiskt bra på komplimanger.

5) Om du var mina träningstajts. Jag hör Jeanna bakom orden. Hon har en tydlig röst och jag älskar bloggare med en tydlig röst. Hon är smart, välformulerad och har ett härligt flow och go. Och så är hon en hård Stokcholmscrossfitbrutta som precis som jag har en benägenhet för att skriva långt. Sånt måste man älska. Vi ses och jämför vår träningstajtslåda. Hoppas på snart!

Author

10 Comments

  1. Åh, tack så mycket 🙂 Ja det stämmer nog, jag är inte så rosa. Jag var det förr, och ibland tror jag att jag fortfarande är det, men nej, jag är mer turkos. Kanske till och med orange eller gul ibland?! Faktum är att jag pratade med en kompis om just det häromkvällen, att jag inte är rosa och pastellig längre så där slog du huvudet på spiken!

    Klart vi ska hoppa ihop!! 🙂

  2. Gulle du! Så glad och stolt jag blev och vilka fina ord! Läste dem högt till frukosten. Ser även några bloggar som jag har missat, älskar såna här tips (även när jag inte själv är med :)). Klart vi ska hänga! Mina tajts är med mest hela tiden. Det känner du nog igen. KRAM!

  3. Tack Sofy för din kärlek och fina ord! Vi måste snart träffas, det finns ju så mycket att prata om!
    Och ja, jag är generös med komplimanger där det är befogat 🙂 KRAM!

  4. Åh, vad roligt att hamna på din länklista, tack fina! Och haha, trots mina tjugosomethings så tror jag att vi lätt skulle kunna fördriva några timmar över cheesecakes-fika 😉 pumpa-paj i ugnen just exakt nu faktiskt, funkar det eller?

Write A Comment